Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Muzaffer Leblebici'nin istifası sonrası olağan üstü toplanan Vakıf Yönetimi yeni başkanını ve yönetimini belirledi. 
 
AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz'ün katılımlarında Birlik Vakfı Nevşehir Şubesi hizmet binasında düzenlenen toplantıda Vakfın yeni yönetim tespit edildi.

Toplantıda konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz," Birlik Vakfımız Nevşehir Şubesi Başkanı Muzaffer Leblebici'nin yoğun işleri sebebiyle istifası sonrasında yeni Başkan ve yeni yönetimi açıklamak üzere burada bulunuyoruz. Burada Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Büyük bir aile olduğumuzu bu şehre ispat edeceğiz. Vakfımız üyeleri hepsi eşit ve her birinin ayrı özellikleri olan kardeşlerimiz. Biz Bu şehre değer katmayı arzu ediyoruz. Özelllikle altını çizmek istiyoruz ki Vakfımız, hiç bir derneğin altarnatifi yada rakibi değildir. Rabbim ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Nevşehir Birlik Vakfı başkanlığına İş Adamı Gürbüz Dinç getirilirken, toplantıda açıklamada bulunan Vakfın yeni Başkanı Dinç, Sayın Muzaffer Leblebici'nin istifası sonrasında bu göreve getirildiğini ifade ederek Leblebici'ye bu güne kadar yapmış olduğu hizmetler için teşekkür etti.

Nevşehir Birlik Vakfı'nın ​yeni yönetim şu şekilde oluştu;

Gürbüz Dinç (Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı), Uğur Özaltın ,Nurullah Uzer, Ömer Taşçı, Samet Salaş, Av.Alp Eren Feralan, Mehmet Cingil, Cengiz Hiçyılmaz, Ali İnce ve Mehmet Yalçın 

Haberin Videosu birazdan www.fibhaber.com ve www. fibhaber.tv de ...