Nevşehir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanlığı seçimleri  Nevşehir Ticaret Borsası Toplantı salonunda Yapıldı. 

Yaklaşık 550 üyesi bulunan Nevşehir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanlık  seçimlerine  260 üye  katılarak oy kullandı. 4 aday arasından 180 Oy alan Avanos'lu damızlık koyun yetiştiricimiz Halil Haki BALTA Seçimlerin galibi oldu.

Önceki başkan  Emin GÜNEŞ ’in koyun-keçi destekleri kapsamında üreticiye ödenmesi gereken 780 bin lirayı alıp kaçmasıyla  gündeme gelen Nevşehir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği üyeleri bir daha aynı sıkıntıyı yaşamamak için  kongre saatinde Ticaret Borsası toplantı salonunu doldurarak kendilerine başkanlık yapacak dürüst  çalışkan aday üzerinde yoğunlaşarak Halil Haki BALTA'yı ezici bir çoğunlukla başkanlığa seçtiler. Halil Haki BALTA'nın başkanlığa seçilmesi Yetitiriciler arasında büyük bir mutluluk yarattı. Halil Haki BALTA seçimden sonra gazetemize  yaptığı açıklamada;  Bana güvenerek  oy veren bütün yetiştiricilerimize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Üzerimize aldığımız yük ağır  Bütün yetiştiricilerimizin her türlü derdinde, sorununda Nevşehir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği olarak yanlarında olacağız. dedi.

Nevşehir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanlığını Halil Haki BALTA Kazandı.İşte Yönetimi...



































































Haber:Kızılırmak Gazetesi