NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı 112 İstasyonu sayısı Yaz aylarında tamamlanacak çalışma ile 14’e çıkarılacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Nevşehir Merkez, Merkeze bağlı Kaymaklı ve Göreme kasabaları ile Derinkuyu ilçe merkezinde kurulması planlanan 112 istasyonları ile il genelinde 112 istasyonları sayısının 14’e çıkarılacağını söyledi.

Halen Nevşehir genelinde 10 112 istasyonunun faal olarak hizmet verdiğini bildiren İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, “Nevşehir Merkez, Merkeze bağlı Kaymaklı ve Göreme kasabaları ile Derinkuyu ilçemizde kuracağımız 112 istasyonlarımızla birlikte ilimiz genelindeki 112 İstasyon sayımızı 10’dan 14’e çıkarmış olacağız. Merkez ve Derinkuyu istasyonları inşaatları tamamlandı. Göreme de inşaat sürüyor. Kaymaklı ve Derinkuyu inşaatlarında ufak pürüzler çıktı. Onların düzeltilmesini bekliyoruz. Bu arada 112 istasyonlarımıza gerekli sağlık personelinin atanması konusunda da çalışmalarımız aralıksız sürüyor” açıklamalarında bulundu.