15  Temmuz Anma Programları kapsamında İstiklal ve İstikbal Uğruna canlarını feda eden 15 Temmuz Şehitlerimizin anılması , Milli Birlik, Beraberlik, Vatan Ve Bayrak Sevgisi, Demokrasi ,Vatan Savunması ,Yurt Bilinci ile Aziz Milletimizin Şanlı Direnişi ile başarısız olan menfur darbe girişiminin birinci yıldönümünde  spor etkinlikleri planlanarak farkındalık oluşturulması amacı ile  11-16 Temmuz 2017 tarihlerinde çeşitli spor ve gençlik merkezi faaliyetlerimiz ile o gece yaşanan hain darbe teşebbüsünde Şehit olan kahraman vatandaşlarımızı anarak milletimizin birlik ve beraberliği ile bir kez daha anımsayacağız.

11-16 Temmuz arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzce 15 Temmuz Haftası Anma Programı Spor Etkinlikleri faaliyetlerimiz tesislerimizde gerçekleştirilecektir. Bugün sporcu gençlerimizi ile birlikte Şehitlik ziyareti yapılarak başlayan programımız spor faaliyetlerimiz ve 15 Temmuz  Cumartesi günü saat 19:00 da Nevşehir Gençlik Merkezimizde 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlenecektir.

Sala okunması ile başlayacak olan programda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kuran-ı Kerim Tilaveti ile devam ederek Cumhurbaşkanlığımızca hazırlanan 15 Temmuz konulu sinevizyon gösterimi  gençlerimizden 15 Temmuz konulu konuşma yapılması ve şiir dinletisinin ardından Diriliş Meydanında tutulacak olan nöbete toplu olarak gidilecektir.
 
 
TÜM HALKIMIZI SPOR ETKİNLİKLERİMİZE VE NEVŞEHİR  GENÇLİK MERKEZİ BİNAMIZDA SAAT 19:00 DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN PROGRAMIMIZA BEKLERİZ.