Okul Müdürleri ve öğretmenlerinden oluşan heyet  sabah saat : 09.00’da İl  Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat ve Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş’ı makamlarında ziyaret ederek çiçekler verdiler.  Vali  Savaş ve İl Müdürü Büyükfırat da heyetin öğretmenler gününü kutlayarak çeşitli hediyeler verdiler.  Heyette  Altınyıldız Koleji yöneticileri de yer aldı.

 Çelenk sunma programının ardından İl Programı Özel Altınyıldız Koleji İlköğretim Kurumu binasında  devam etti.

            Altınyıldız Koleji tarafından organize edilen İl programına Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Dursun Ertuğrul, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Vali Yardımcısı İbrahim Süha Karaboran, İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Tatar, Jakem Komutanı J.Yrb. Halil  Altıntaş, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Kültür ve Turizm Müdürü Veledin Birsöz, Gıda – Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Eğitim Denetmenleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın ve okul kurucuları ile öğrenci velileri katıldılar.

 

            Program Başöğretmen Atatürk ve tüm şehitlerimizin anısına saygı duruşu yapılması ve İstiklâl Marşımızın söylenmesiyle başladı. Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in video mesajının ardından, öğretmenler adına Altınyıldız Koleji öğretmenlerinden Burçin Gündüz bir konuşma yaptı. Altınyıldız Koleji 5. sınıf öğrencilerinden Zeynep Yaren Yerdelen’in “Öğretmen” adlı şiiriyle tüm izleyenleri duygulandırdı.

                                             

            İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat yaptığı konuşmada, herşeyimizi borçlu olduğumuz öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlamıştır.  İl Milli Eğitim Müdürü Büyükfırat, Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın’a, okul yöneticilerine, öğretmenlerine ve öğrencilerine de 24 Kasım İl Programına ev sahipliği yapmalarından ve Altınyıldız Kolejini Nevşehir’e kazandırmalarından dolayı teşekkür etmiştir.

            Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş ise yaptığı konuşmada, öğretmenlik mesleğinin önemine işaret ederek, bu kutsal görevi yürüten tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlamıştır.

                                                 

            Altınyıldız  Koleji halk oyunları gösterisi ile devam eden programda mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni de düzenlenmiştir.

            Altınyıldız Koleji Öğretmenlerinden Nurettin Şahin yönetiminde öğretmenler Türk Bayrağına ellerini koyarak yemin etmişlerdir.

            Emekli öğretmenler adına Cuma Taşdemir’e Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş tarafından

Hizmet Şeref Belgesi verilmiştir.

 

            Özel Altınyıldız Öğretmen Lisesi, Özel Altınyıldız Fen Lisesi, Özel Altınyıldız Koleji, Özel Altınyıldız İlkokulu, Özel Altınyıldız Ortaokulu öğrencilerinin görev aldığı “Öğretmen” adlı  oratoryo ve müzik dinletisiyle  program sona ermiştir.

            İzleyenlerin hayran kaldığı programı hazırlayan Altınyıldız Koleji yönetici, öğretmen ve velilerini, başta Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş olmak üzere tüm protokol mensupları kutlamıştır.

            Altınyıldız Koleji yeni İlköğretim Kurumu binalarını da çok beğendiklerini ifade eden davetliler, böylesine güzel eserlerin Nevşehir’de bulunmasından gurur duydukların söylemişlerdir.

 

PROJE SERGİSİ VE ÖĞLE YEMEĞİ

 

            Program proje sergisi açılışı ve öğle yemeği ile devam etmiştir.

            “Senin de bir projen olsun”  sloganıyla İlköğretim Kurumu öğrencilerinin hazırladığı proje sergisindeki bütün projeleri tek tek gezen Nevşehir Valisi Savaş ve protokol mensupları proje sunumlarının tamamını dinleyerek öğrencileri kutlamıştır.

 

         

 

            Altınyıldız Koleji İlköğretim Kurumu konferans salonunda programa katılan öğretmenler, yöneticiler, protokol mensupları, veliler ve davetliler öğle yemeğini de bu kurumun yemekhanesinde topluca yemişlerdir.

            Tüm Öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten duygularımızla kutlarız.

 

                    Gücünüzün Farkındamısınız!

“Her zaman Gücünüz Gücümüz,Gücümüz Gücünüz…!”

 

NEVŞEHİR'İN ULUSAL HABER SİTESİ : www.fibhaber.com

 

 FİB Haber Merkezi olarak “Biz hep gitmişizdir.. Kimilerinin hoşuna, kimilerinin zoruna.”

             

%100 Nevşehir Haberleri Burada… FİB Haber Farkıyla…

 

Nevşehir’in Ulusal İnternet Haber Sitesi… www.fibhaber.com