NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il müftülüğü ile Çalışma ve İş Kur İl Müdürlüğünün ortak çalışmasında şu ana kadar 26 caminin temizliği yapıldı.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da tekrarlanan ve Çalışma ve İş Kur İl Müdürlüğünün toplum yararına çalışma projesi çerçevesinde il müftülüğü emrine verdiği personellerce gerçekleştirilen cami ve kuran Kursu temizliği çalışması yıl sonuna kadar sürecek.

Edinilen bilgiye göre bu yıl 15 Ekim 2013 tarihinde başlatılan uygulama çerçevesinde;

Kurşunlu Camii, Bekirefendi Camii, Ali Bey Camii, Hacı Şeyhefendi Camii, Fişekçi Camii,

Abdulhamid Camii, Karasoku Camii, Hacı Nasuhağa Camii, Boynuinceli Eğri Camii, Işıksaçan Camii, H.M. Paslanmaz camii, Üniversite Camii, Hüdaverdi Camii, Dörtkollar Camii, R.Koparan Camii, Zihni Paşa camii, Hz. Ömer Camii, Gaznevi Camii, Çetineller Camii, Altınoluk Camii, Hilal Camii, H.Rasim Uzer Camii, Tevfik Kolbaşı camii, Taşlıbel Camii, F.Avlanmaz Camii ve 350 Evler camii olmak üzere toplam 26 camide temizlik çalışmaları yapıldı.

20 Kasım 2013 tarihi itibariyle Tepebaşı Camii, Afetevleri Camii, Ak Camii, Fatma  Hatun Camii, Yeni Camii, Lale Camii, Beyazıt Camii, Sesli Camii, H.Ömer Tavsatmaz Camii, Çorapçıoğlu Camii, Tahta Camii, Orduoğlu Camii, Fatih 1 Camii, Fatih 2 Camii, Yunus Emre Camii, Sümer Camii, Ahmet Efendi Camii, M. Akif Ersoy Camii, Sanayi  Camii, Paslanmaz Camii, Söğütlü Camii, Muradiye Camii, Hacı Kurra Camii, Vaiz Osman Yılmaz Hoca Camii (Yeni Toki), Müftü İbrahim Çelik Camii (Yeni Toki), 2000 Evler Camii, Cevher Dudavey Camii (Nisa Blokları), Lale Sanayi Camii, Kılıçarslan Camii, Zülfikar Camii, Keykubat Camii (Yeni Zahire Pazarı), Aşağı Bekdik Camii, Orta Bekdik Camii, Vilayet Mescidi, Terminal Mescidi ve Kara Cami’de temizlik çalışmaları yapılacak.