Nevşehir’in Ali Dirikoç Bulvarı üzerinde, yapım çalışmaları devam eden Nevşehir Külliyesi önünde, Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından  vatandaşlara ücretsiz olarak 30 bin Sedir fidanının dağıtımı yapıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fidan dağıtımında geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu senede alışık olduğumuz izdiham görüntüleri yaşandı.Fidan almak için sıraya giren vatandaşlar, dağıtımın başlaması ile birlikte fidan almak için birbirleriyle yarıştı. 

Sabah saatlerinde Gerçekleştirilen fidan dağıtımına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Gençlik Kolları Başkanı M.Rauf Yanar, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz," Nevşehir Belediyemiz ile vatandaşlarımıza fidan dağıtımını gerçekleştirdik. Nevşehir'de yeni fidanları hep birlikte yetiştireceğiz. 16 Nisan da dikilen fidanlar. Nesillerimizin geleceği için umut olacaklar" dedi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, fidan dikmenin herkesin görevi olduğunu belirterek, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.