Nevşehir'de Ahilik Haftası Etkinlikleri Kapsamında Gül Bahçe Önünde vatandaşlara Ahi Pilavı İkramı Yapılmış Olup; Ahi Evran-I Veli Nasihatleri Broşürü Dağıtıldı.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı tarafından oda binası önünde vatandaşlara ikram edilen pilava ilgi oldukça yoğun oldu. Pilav ikramına Vali Yardımcısı Halil Berk,, Nevşehir Ticaret İl Müdürü  Ahmet Taygurt, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, SGK İl Müdürü Mehmet Ali Yıkarbaba, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı Genel Sekreteri Ahmet Özgün, Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen, Nevşehir Karasörcüler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan Korkmaz, bazı daire müdürleri, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okunan duaların ardından ilk pilavı Vali Yardımcısı Halil Berk, NTB Başkanı İbrahim Salaş ve NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce doldurarak vatandaşlara ikram etti.