Nevşehir Belediyesi’nin Aile Haftası kutlamaları kapsamında hazırladığı ’Aile Olmak Zor Değil’ projesi çerçevesinde düzenlenen etkinlik, 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.
Nevşehir Belediyesi’nin  toplumun en temel yapı taşı konumundaki aile birlikteliğinin,  sosyal hayatın vazgeçilmez bir değeri olduğu düşüncesini daha yaygın hale getirmek amacıyla geleneksel hale getirdiği  ‘Aile Olmak Zor Değil’ isimli ödüllü projesi kapsamında bir program hazırlandı.
Nevşehir Belediyesi’nin Aile Haftası kutlamaları kapsamında düzenlen etkinlik, 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat 19.30.’da Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Etkinlikte yapılacak konuşmaların ardından , Nevşehir’de  evliliklerinin 50. yılı dolduran çiftlere, Nevşehir Belediyesi tarafından  hazırlanan çeşitli hediyeler takdim edilecek .
Yapılacak konuşmaların ardından Nevşehir Belediyesi Türk Halk Oyunları ekipleri gösteri sunacak ve Nevşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Türkiye’nin çeşitli yörelerine ait türkülerin seslendirileceği bir de konser verecek.