Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından 2018 Yılı Asfalt serimi sezon açılışı yapıldı.

İlimiz Nevşehir Merkez İlçesine bağlı Kavak Kasabasını Ürgüp ilçesi Bahçeli köyüne bağlayacak olan 1000 metre uzunluğunda 24 metre genişliğindeki yol, iyileştirme, genişletme ve yenileme çalışmaları kapsamında asfalt serimi yapılarak faaliyete geçirildi. Kavak beldemize ve Bahçeli köyümüze hayırlı olsun..

Nevşehir'in Merkez ilçeye bağlı Kavak kasabasında düzenlenen törene Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit ve İl Özel İdaresi çalışanları katıldı. 

Burada kazasız belasız bir iş sezonu geçirilmesi amacıyla bir kurban kesildi ve dualar edildi. Ardından asfalt ekibi bismillah diyerek çalışmaya başlamış ve sezonu açmış oldu.

Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Benli açıklamasında; "Yol medeniyettir” anlayışı ile idaremiz çalışanları tarafından büyük bir özveri ve titizlikle yürüttüğümüz bu yol çalışmalarında, müdüründen teknik kadroya, işçimize ve diğer tüm personelimize öncelikle teşekkür ediyorum. Daha Sonra da kolaylıklar, üstün başarılar, sağlıklı çalışmalar diliyorum. Meclisimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Bugün açılışını yaptığımız “2018 Yılı Asfalt Sezonu" kapsamında Kavak beldemizi Bahçeli-Çardak hattına bağlayan yolda 1.000 metre uzunluğundaki iyileştirme çalışmasında genişlik 24 metreye çıkartıldı. Hayılrı ve uğurlu olsun" dedi.