Nevşehir'de diriliş meydanındaki binlerce vatandaşımız omuz omuza tek yürek tek bilek demokrasi nöbeti tutup Mustafa Yıldızdoğan'ın TÜRKİYEM parçasıyla birlik ve beraberliğin en güzel fotoğrafını oluşturdular. Öyleki bugün Nevşehir'de Rabia, Zafer, Bozkurt yan yana!..  idi.

Tarihi günlerini yaşayan Nevşehir yine bugün çok güzeldi...
 

Bürokratı, STK'si,Esnafı ,İş Adamı, Çoluk çocuk, Anne baba, Dede ,bebe , Suriyelisi, Afganı, Zencisi,Beyazı her renkte 7'den 77'ye siyasi görüş ayırmadan Vatan ,Bayrak, Devlet ve Millet için kardeşçe nöbete devam ettiler.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Demokrasi nöbetlerinde birlik ve beraberliğin ortaya konulduğuna dikkati çekerek, bugün Nevşehir yine bir tarih yazdı, herkese tüm dünyaya örnek bir fotoğraf koydu ortaya ayrıca, "Bu fotoğrafa dikkatli bakmanızı rica ediyoruz. Sağımda 'Rabia' işareti yapan bir genç, solumda 'Zafer' işareti yapan bir genç ve arkamda 'Bozkurt' işareti yapan bir genç var. Farklı siyasi görüşlerde olsalar da onlar 'VATAN' ne demek, çok iyi biliyorlar! Allah ülkemizin bu son dönemde yaşadığı birliği ve beraberliği daim eylesin inşallah. Söz konusu vatan olduğunda, gerisinin teferruat olduğunu bilen bir nesil ile omuz omuza demokrasi nöbetimizi sürdürüyoruz" ifadelerine yer verdi.

İşte Nevşehir İşte TÜRKİYEM Bu görüntüleri çok Özlemişti. Bu görüntüyü bu birlik ve beraberliği bu yüce Milletten esirgemeyin. Ve Bu güzel tarihi görüntüye imza atan Başta değerli sanatçımız Mustafa Yıldızdoğan'a ,Nevşehir Valisi İlhan Aktaş'a, Ülkü Ocakları Nevşehir Başkanı Yahya Leblebici'ye, AK Parti İl Başkanı M.Ali Tanrıver'e, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı M.Rauf Yanar'a, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk,Ebubekir Gizligider'e, Nevşehir Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu'na, Nevşehir Garnizon ve Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Metin Alkaya'ya, Bu güzel günün mimarlarından Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e, Ak Gençlerle, Alperenlere, Sadetlilere, Tüm Ülkücü kardeşlerimize ve Zafer işaretleriyle kalbi vatan için çarpan CHP'li kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.

Söz Konusu Vatan ise; Biz MHP'liyiz Biz AK Parti'liyiz Biz BBP'liyiz Biz Saadet'liyiz Biz Türk'üz Biz Müslüman'ız..