Hayallerinizdeki Düğün İçin !!!

Nevşehir ve Kapadokya da “unutulmayacak bir düğün” adı altında hayallerinizdeki düğünü gerçeğe dönüştürüyor.
FİB Ajans Show  Organizasyon  Nevşehir ve Kapadokya da Düğün,Nişan,Sünnet,açılış Konser gibi her türlü organizasyonlarınız için size bir telefon kadar yakınız...!

“Bize gelmeden Düğün Yapmayın…! Sonra pişman olmayın…”

 

Düğün Organizasyonlarında Şok kampanyalı fiyatlarımız için sizde Randevu ve Rezervasyonlar için sakın geç kalmayın..!

 

Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinin en büyük ve en güçlü firması FİB ajans ve Organizasyonda Süprizler devam ediyor…

 

 Modern şık tasarımlar ve unutulmayacak muhteşem farklılığı ile size ve tüm seçkin konuklarınıza muhteşem görsellik sağlıyor.

 

Öte yandan Zengin ve geniş Sanatçı ve orkstra grubuyla Düğününüz Bayram ve Şenlik tadında Eğlencenin doruğuna varıyorsunuz…

 

Özel Gün ve Gecelerinizin Tek Adresi FİB Ajans ve Organizasyondan Şimdi Size Özel Büyük Kampanya Başladı…!

 

Yaşamınızın bu özel gününde sevdiklerinizi en iyi şekilde ağırlamak,o günü siz ve değerli dostlarınız için unutulmaz kılmak,hazırlıklarda yanınızada yer almak,seçimlerinizde size yardımcı olmak,sadece güzel bir gün değil,unutulmaz bir gün yaşamanız için FİB Ajans & Organizasyon her an yanınızda …

 

Fark yaratan sıradanlıktan uzak size özel Düğün gününüzde bizimle olanlar bu farklılığı hep yaşadılar.Bu En özel günlerinizi en güzel günleriniz olarak yaşamak istiyorsanız  bizimle mutlaka kontağa geçmelisiniz…!

 

Nevşehir de Düğün İşinizi Şansa Bırakmayın...!

 

FİB Ajans ve Organizasyon yeni yuva kurma düşüncesinde olan Tüm Genç Çiftler için Söz,Nişan,Kına ve Düğün merasimlerinde sizlere özel Danışmanlık Hizmetleri veriyor. Bu uygulama ile Nevşehir de bir ilke daha imza atan FİB Ajans ve Organizasyon Düğün bitimine kadar size ne lazım ne yapmanız gerekiyor gibi tüm sorularınıza kafanıza takılanlara ihtiyacınız olan her şeyi tedarik ediyor ve sizi bu büyük düşünce ve sıkıntıdan kurtarıyor.

 

Gelin Yolu

Gelin Masası

Fil Dişi

Masa ve Sandalye Giydirme

HD Kamera Çekimi

Fotoğraf Çekimi

Palyaço,Karagöz Hacıvat,Şerbetçi,

İlahi Grubu ve Semazenler

Sanatçı

Orkestra

Ses sistemi

Işık sistemi

Konfeti-Volkan

Sunucu

Ve Aradığını her şey FİB ajans Organizasyon Farklılığıyla…

İlk iş şüphesiz Düğününüzde “Ekonomik Kaliteli Şık ve Farklı Bir konsept hazırlayacak Konuusnda uzman Bir Organizasyon Seçimiyle başlıyor…!” Şanslısınız Çünkü Şimdi Nevşehir de “FİB Ajans Organizasyon”size rüya gibi bir Düğün Organizasyonu hazırlıyor…FİB Ajans Organizasyon Düğün,Sünnet,Nişan,açılış gibi ço özel günlerinizde yanınızda.Ve Size bir telefon kadar yakınız:

0 532 627 28 74

0 505 879 93 50

 0 384 212 9 444

“FİB Ajans Organizasyon” Size Düğün için en özel ve ekonomik Mekanlar  buluyor…

 

Kamera-fotoğraf Çekimleri – Dış Mekan Çekimleri -Aile Albümleri Seti- Gelin Yolu-Gelin Masası-Fil Dişleri-Otağ-Işık –Ses Sistemleri-Sahne-Uzay Perde-Sanatçı-Orkestra-İlahi Grubu-Urfa Sıla Geceleri-Palyaço-Osmanlı Şerbetçisi-Karagöz Hacıvat-Keloğlan-Nasrettin Hoca-Yeniçeri Askerleri-Animatörler-Davul-Zurna-Sunucu-Kuaför-Araba Süsleme-Davetiye-Konfeti-volkan-Havai Fişek-İkramlar-kurupasta-Yaş Pasta-Meyva suları,Meşrubatlar-Masa sandalye giydirmeleri...


0 384 212 9 444
www.nevsehirorganizasyon.com

Yaz aylarının vazgeçilmezlerinden olan isterseniz Kır düğünleri için tasarlanan bahçesinde,isterseniz Salon veya Otellerde hayalinizdeki düğünü gerçekleştirebilirsiniz...

Düşünün; Sadece sizin için hazırlanmış ve sizin beğeninize sunulmuş bir yerden ne beklersiniz? Mis gibi kokan rengârenk çiçeklerin tüller ve şamdanla süslenmiş giril yolumuzun arasından geçip hayal etmeye başlayın.

Muhteşem süsleme ve dekorasyonları ile Doğanın en güzel renkleri ayaklarınızın altına serilmiş, dört köşesi  ağaçlarla, süs bitkileri ile çevrili eşsiz bir doğa ortamında kır düğünü.


Mekan nere olursa olsun Süsleyip bezeyip unutulmaz bir gün yaşamak için işinizi şansa bırakmayın...
FİB ajans Show Organizasyon, Nikah, Düğün, Sünnet, Kokteyl ve Mezuniyet balosu gibi organizasyonlarda cazip fiyatları, üstün hizmet kalitesi ve kişiselleştirilmiş servis anlayışıyla misafirlerine hizmet veriyor.

FİB ajans Show Organizasyon,Deneyimli özel davetler ekibi organizasyon için ilk görüşmeden başlayarak organizasyonun bitimine kadar sizlere ayrıcalıklı destek sağlıyor.Nikah ,Düğün, Sünnet, Mezuniyet balo’su ve Kokteyl’lerinizi FİB Ajans Show Organizasyon ekibine bırakarak düğününüzü 5 yıldızlı bir masala dönüştürmek sizin elinizde! Ayrıca düğün cemiyetini otelde gerçekleştiren çiftlere Otellerde  İlk gece konaklama bizim hediyemiz.

FİB Ajans ve Organizasyon, 2014 yılı rezervasyonlarına başlamıştır. Sizde acele edin düğün tarihiniz için geç kalmayın…