Dün oynanan Fenerbahçe Galatasaray Maçı bitiminde Fenerbahçe taraftarı sokaklara döküldü.. Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-0 yenmesinin ardından Nevşehir'de Fenerbahçe taraftarı galibiyet kutlaması için sokaklara çıktı.
Büyük bir kalabalıkla kutlama yapan taraftarlar kentin tüm mahallelerinde tur attılar. Caddeyi trafiğe kapatan taraftarlar davul ve zurna eşiliğinde büyük bir çosku ile galibiyeti gönüllerince kutladılar.
Fenerbahçeli taraftarların kutlaması gece boyunca devam etti...
Araçlarıyla katılan taraftarlar ise korna ve bayrak salllayarak konvoy eşliğinde  kutlamalara katıldı. Bazı taraftarlar meşale yaktı. Yapılan kutlamada olumsuz bir şey yaşanmazken, grup Atatürk Bulvarından olaysız bir şekilde dağıldı... 
Öte yandan Karşılaşmayı izlemek için İstanbul Ülker Stadı’na akın eden Nevşehirli Fenerbahçeliler unutulmaz anlar yaşadı. Derbi galibiyetini Stadtan bol bol resimlerini sosyal paylaşım sitelerinden paylaşarak kutladılar.
İki ezeli rakip ve iki güzide dost takımlarımızın Nevşehir'de örnek olacak şekilde yan yana bitlikte maç izlemeleri ise Türkiye ye örnek cinstendi.