Aksaray'da polisin dur ihtarına uymayarak otomobille kaçan şahıslar uzun bir süre koşturmanın ardından yakalandılar. Yakalanan şahısların Nevşehir e getirildiği belirtildi.

Dur ihtarlarına uymadı kaçtı ama kıskıvrak yakalanarak adalete teslim edildi...
Edinilen bilgilere göre F.D (23), O.D (29), B.P (32) ve C.A (33) isimli yakalanan şahısların Nevşehir merkez Güzelyurt mahallesinde bulunan farklı evlerde kapı göbeklerini kırarak girdikleri ve çok sayıda ziynet eşyası ve değerli eşyaları çalarak kayıplara karıştıkları belirtildi. Fakat Nevşehir Emniyetinin başarılı ve hummalı çalışmaları sonucunda başlattıkları takip neticesinde hırsızların Aksaray ilinde yakalandıkları belirtildi.

06 DT 4190 plakalı otomobile, Aksaray istikametine giden hırsızlık zanlıları Aksaray da uygulama yapan Bölge Trafik ekiplerinin dur ihtarları sonunda çareyi kaçmakta bulan şahıslar köşeye sıkıştırılarak yakalandılar.

Yakalanarak Gözaltına alınan F.D (23), O.D (29), B.P (32) ve C.A (33) isimli şahıslar Aksaray Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından Nevşehir polisine teslim edildi.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen hırsızlık zanlılarından O.D'nin daha önce hırsızlıktan dolayı 82 ayrı sabıkası bulunduğu öğrenilirken şahıslar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.