Nevşehir'de İç Mimarlık Tasarım Ofisi "Mimar's Home" Showroom açılışı düzenlenen görkemli tören ile yapıldı.

"Mimar's Home" Showroom İç Mimarlık Tasarım Ofisinin açılışına Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir Görbir Dernek Başkanı Erol Mutlu, Hafız Mahmut Kemikkıran, Mustafa Özenmiş, Tuncer Gök, Mustafa Kurt, Muhammet Uysal, Nar eski Belediye Başkanı Yusuf Kurugöllü ile çok sayıda seçkin davetli konukları katıldılar.

"Mimar's Home" Showroom İç Mimarlık Tasarım Ofisi'nin
açılışı, kurban kesimi ve Hafız Mahmut Kemikkıran Hocanın okuduğu dua töreniyle gerçekleştirildi.

Duaların ardından  "Mimar's Home" Showroom açılış kurdelesini Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir Görbir Dernek Başkanı Erol Mutlu, Hafız Mahmut Kemikkıran, Mustafa Özenmiş, Tuncer Gök ile işletme adına Alim Kalpaklı, Mustafa Polat, Mehmet Kalpaklı, Durmuş ve Malik Polat birlikte kesti.

"Mimar's Home" Showroom İşletme sahipleri kentin İç Mimarlık Tasarım Ofisi Nevşehir halkıyla buluşturmaktan dolayı oldukça mutlu olduklarını kaydederek, Açılışımıza teşrif eden tüm konuklarımıza teşekkür ederiz dedi.

Nevşehir'in ilk ve tek İç Mimarlık Tasarım Ofisi "Mimar's Home" ilimizde İç Mimarlık alanında ki büyük boşluğu, özgün, farklı, özel tasarımlarla doldurmak için iddialı.

 FİB Haber Merkezi olarak "Mimar's Home" İç Mimarlık Tasarım Ofisi'nin Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olmasını bekliyoruz.

 "Mimar's Home" İç Mimarlık Tasarım Ofisi

Showroom: Çevre yolu üzeri. Bolu Et Mangal karşısı NEVŞEHİR
Tel: 0 384 213 85 85 
Fax: 0 384 214 30 40

Fabrika: Lale Sanayi Sitesi 12.Blok No:8 
Tel: 0 384 214 14 41
www.mimarshome.com