Nevşehir merkez Esentepe mahallesi Huzurlu sokakta kar üstünde toplanan milyonlarca sinekler ilginç görüntüler oluşturdu. Yoldan geçen vatandaşlar sineklerin istilasına uğradı. 

Edinilen bilgilere göre, Bugün öğleden sonra İşten eve gelişinde aracını park eden Dilek Dörtkol isimli vatandaşımız, aracından indiğinde üzerine doğru gelen bir karartıyı fark etti. Sonrasında bir anda milyonlarca sinek yağmuru ile karşılaşan Nevşehirli vatandaşımız, yaşadığı büyük şaşkınlıkla eline, yüzüne yapışan sinekeklerden kurtulmak için eve doğru hızlı adımlarla kaçtı. Daha sonra evde üzerini temizleyen Dörtkol yaşadığı bu akıl almaz doğa olayı için önce Nevşehir Belediyesini aradı, sonrada yaşadığı bu ilginç olayı FİB Haber Merkezine anlattı.

Biyolojik silah mı?

-52 yaşındayım bu yaşıma kadar açıkcası başıma daha önce ne böyle bir şey geldi ne gördüm nede duydum diyen Dilek Dörtkol, Hareket halinde yaklaşık 4 milimetre boyunda siyah kanatlı uçuşan sinekleri görünce büyük şaşkınlık yaşadığını ifade etti. Düşünebiliyormusunuz 2019 Ocak ayında, şu mevsimde ve soğuk havada kar üstünde milyonlarca adet siyah sinekler. Böyle bir doğa olayı hayatım boyunca görmedim. Durumu Nevşehir Belediyesine haber verdim yetkililer geldi onlarda şaşırdılar ve onlarda ilk kez karşılaştıklarını söyleyerek nereden geldiği belli olmayan bu sineklerden kurtulmak için yarın için İlaçlayalım dediler. Sonra FİB Haber.com olarak sizi aradım resim video çekip size gönderdim.  Açıkcası biyolojik bir silah mı diyerekte endişe duymadım desen yalan olur" dedi...

Kış ortasında Nevşehir'i sinek bastı

Nevşehir merkezinde kışın ortasında yaşanan sinek istilasının anlamı ve mantıklı izahı şimdi cevap bekliyor. 

İşte o ilginç görüntüleri www.fibhaber.com farkıyla sizlerle paylaşıyoruz...