Nevşehir Jandarma komutanlığınca üç ayrı noktada yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda, bir evde (28) kök kenevir bitkisi , bir otomobilde yapılan aramada (8.325) gr esrar maddesi ve bir otobüste yapılan aramada ise (24.000) gr. esrar maddesi ele geçirildi.

Nevşehir Jandarma komutanlığınca ; Nevşehir – Aksaray karayolu Tepeköy mevkiinde icra edilen yol arama ve kontrol faaliyetinde bir yolcu otobüsünde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi, olayla ilgili 1 kişi yakalandı.

A) 11 Eylül 2015 tarihinde Nevşehir – Aksaray karayolu Tepeköy mevkiinde icra edilen yol arama ve kontrol faaliyetinde bir yolcu otobüsünde yapılan aramada (24.000) gr. esrar maddesi ele geçirilmiştir.

 

B) 15   eylül  2015 tarihinde Hacıbektaş – Büyükburunağıl köyünde bir şahsa ait evin bahçesinde yapılan aramada (28) kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir.

 

c) 15 eylül 2015 tarihinde Hacıbektaş – Belbarak mevkiinde durumundan şüphelenilen bir otomobilde yapılan aramada (8.325) gr esrar maddesi ele geçirilmiştir.

 

Olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında işlem yapılmış olup, 1 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine konulmuş, 1 şüpheli şahsın yakalama çalışmalarına devam edilmektedir.