Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından Avanos İlçesi Sarılar Köyü kanalizasyon ve alt yapı çalışmalarının sona ermesinin ardından köy içi yol genişleme ve asfalt çalışması başlamıştır.
     Çalışmaların yapıldığı bölgede Avanos Kaymakamı İl Özel İdaresi Genel Sekreter V.Mustafa ELDİVAN,İl Genel Meclis üyeleri Şaban TOPUZ ve Fatma PARMAKSIZ incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi almıştır. Alınan Bilgiler Doğrultusunda; Avanos ilçesi Sarılar köy içindeki 1700m lik yolun mevcut hali engebeli ve yol güzergahının dar olması sebebiyle, genişletme ve yol standartlarının iyileştirilmesi çalışmaları başlamıştır, Mevcut sathi kaplama sökülerek bakım,onarım ve genişletme çalışmaları yapılmış olup 1.kat asfalt serim işi devam etmektedir.
     Avanos İlçesi,köy yollarımızın yapımında da destekleriyle bu hizmetlerin halkımıza sunulmasında daima destek ve yardımlarını esirgemeyen Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ’a Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın Mustafa AÇIKGÖZ,Sayın Murat GÖKTÜRK,Sayın Ebubekir GİZLİGİDER,İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Süleyman ÖZGÜN’e,İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekilimiz Sayın Mustafa ELDİVAN’a ve İl Özel idaresi Personeline teşekkür ederiz.