Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çardak köyünde, Nevşehirli değerli İş adamı ve DERSİAD Başkanı Ercan Civelek tarafından, İnşaat sektöründe hizmet verecek Makro Bims blokları üretim fabrikası kuruldu.

Yeni kurulan tesis hakkında açıklamada bulunan Makro Bims Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Civelek, Anadolu insanına hizmet etmek ve bölgeyi canlandırmak amacı ile Nevşehir'imize bu tesisi kurduklarını belirterek, “Kapadokya’nın başkentinde, kendi memleketimize bu yatırımı yapmaktan son derece memnunum.” dedi.

“Bu tür hizmetlerin, beraberinde diğer faaliyetleri de canlandıracağını umut ettiğini belirten Civelek, "Fabrikamız İnşallah en kısa zamanda da açılışı yapılarak üretime başlayacak. Şimdiden memlketimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

İşte Makro Bims'in İlk Konukları...!

Denge Bims Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Civelek, Furkan Süt Ürünleri Ltd Şti Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Sertbakan, Opet Akaryakıt Bayii İbrahim Karaşahin, İlke Hukuk Bürosu Av. Mehmet Yücel, Dersiad Sekreteri Hasan Çakır; DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı ve Aynı Zamanda Makro Bims Yönetim Kurulu Başkanı olan Ercan Civelek''in yeni açmış oldugu Makro Bims blokları üretim fabrikası için Hayırlı uğurlu olsun ziyaretinde bulundular.

Ürgüp yolu E Tipi Kapalı Cezaevi Karşısı Nevsehir / TURKEY 

 +90 (384) 213 0 213 

http://www.makrobims.com/tr


BİMS NEDİR?

Volkanik kökenli, silikat esaslı camsı ve gözenekli bir yapıya sahip hafif bir yapı elemanı olan bimsin, gözenekli ağırlığı 500 kilogram/metreküp. Bu doğal malzeme, yapısındaki boşluklar sayesinde yüksek ısı ve ses izolasyon özelliklerine sahip bulunuyor. Bims, bu özelliği sayesinde kış aylarında dondurucu soğuklardan, yaz aylarında ise kavurucu sıcaklardan yüksek oranlarda izolasyon sağlıyor.