Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz’ın başkanlığında Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün’ün da katıldığı toplantı,Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantının açılışında konuşan Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, yarının geleceği çocukları ve gençleri ev ve okul arasında taşıma suretiyle bir hizmet sunan şoför esnafının tek bir çatı altında hizmet verimliliğini daha etkin kılınabileceği inancını taşıdıklarını söyledi. Bir ve beraber olmanın sürdürülen hizmetin kalitesini de artıracağı düşüncesini paylaştıklarını aktaran Şımarmaz, bu konuda firmaların bir kooperatif çatısı altında bir araya gelmesiyle birlikte Nevşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşen sorumluluklarının da yerine getirileceğini kaydetti.

Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün’de sayıları 200 ü aşan servis sürücü ve firma yöneticisinin tek bir çatı altında birleşmesinin bir çok sorununun da üstesinden gelinmesi yönünde önemli bir dinamik güç oluşturacağını belirtti.

Toplantıda daha sonra firma yöneticileri ve şoförlerle birlik oluşturma yönünde görüş alışverişinde bulunuldu.