İstanbul’da Ormanlık alanları yakan bir takım rantç çevrelerinin kendilerine rant sağladıkları haberini Ulusal Basından sıkça takip ederek okuyoruz.İşte buna bir benzer örnekte bu defa Nevşehir de yaşandı.

İstanbul dakinden farklı Orman alanda değilde bu sefer bağlık alanda meydana gelen akıl olmaz bir olay Nevşehir gündemine bomba gibi düştü.

 

Daha önce Nevşehir Valilik ve yetkili birimlere müracaat edilerek bahse konu olan arazide inşaat yapma isteklerini ortaya koyan bir vatandaşın bu isteği, Nevşehir Valiliği tarafından incelenerek bu arazinin verimli bağ oldugunu görerek burada inşaat yapımına müsaade edilmemiştir.

 

FİB Haber Merkezine gelen ihbarla yapılan iddialara göre işte bu Karar üzerine burada inşaat yapmayı düşünenerek harekete geçtiği idiia edilen bir vatandaş tarafından Nevşehir Avanos yolu üzerinde bulunan bir bağda 2 vasıfsız eleman getirilerek burada yapılması planlanan bir inşaat için Bağ üzerinde sökme tahribat ve yakma işlemleri gerçekleştirildi.İşte bu iddialara ilişkin Fotoğraflar ilk kez FİB Haber de…