Nevşehir İbrahimpaşa mahallesine Aile Sağlık Merkezi yapımı için Nevşehirli Hayırsever İş adamı Atıf Bilgin ile protokol imzalandı.  

Nevşehir İbrahim Paşa Mahallesine 400 metrekare alana 500.000 tl harcanarak 2 katlı Asım ve Nimet DİRİKOÇ adına Aile Sağlık Merkezi Yaptırılacak.

Bununla İlgili olarak Nevşehirli hayırsever iş adamı Atıf Bilgin, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte Sayın Vali Aktaş'ın Makamında protokol imzaladılar. Protokol töreninde Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay'da hazır bulundu.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir İbrahimpaşa mahallesinde yapılacak olan Aile Sağlık merkezinin yapılmasına katkı sağlayan Bilgin ve Dirikoç Ailesi'ne teşekkür etti. 

Nevşehirli Hayırsever Atıf Bilgin ise Ailemiz adına doğup büyüdüğümüz topraklara sağlık alanında katkı sağlıyor olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını belirtti.

Tören, yapılan bağış protokolüne imzaların atılması ile son buldu.

Protokol sonrası açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de, "Hayırsever işadamımız Atıf Bilgin, İbrahimpaşa Mah.'mize yaptıracağı Sağlık Ocağının protokolüne imzayı attı. Teşekkür ediyorum" dedi.

Nevşehir'de Sağlık Ocağı yapımı İçin İmzalar Atıldı



Haber:Mustafa Ferveren