TRT 39. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Galası için Nevşehir Hacı Bektaş Veli Ünversitesi Kapalı Spor Salonunda provalar tamamlandı. 
TRT’nin düzenlediği 39. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği, bu sene Nevşehir' de gerçekleştiriliyor. Şenliğe birçok farklı ülkeden yaklaşık 300'ü aşkın çocuk katılıyor.


TRT 39. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Galası için Nevşehir Hacı Bektaş Veli Ünversitesi Kapalı Spor Salonunda provalar tamamlandı. 

Türkiye’den ve dünyadan binlerce çocuğun katılımıyla gerçekleştirilecek olan TRT 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında, çocuklara yönelik gösteriler, etkinlikler ve konserler yer alacak. Türkiye’nin en büyük 23 Nisan çocuk şenlikleri arasında yer alan TRT Uluslar arası 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında, çocuklar ücretsiz tiyatro etkinliklerine katılabileceği gibi, bilim etkinliklerine ve müzikallere de katılım sağlayabilecek. Dünyanın farklı bölgelerinden gelen çocukların dans gösterileri sergileyeceği TRT 39. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Galası için Nevşehir Hacı Bektaş Veli Ünversitesi Kapalı Spor Salonunda provalar tamamlandı. 

Nevşehir'de muhteşem 23 Nisan Çocuk Şenliği Gala Programı, yarın TRT Ekranlarında...

38. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Nevşehir'de..
TRT 39. ULUSLARARASI 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ-NEVŞEHİR 2017 ETKİNLİK PROGRAMI
23 Nisan Saat: 15:00-15:30  Gala Gösterileri  Canlı Yayın  90’
Nevşehir Merkez --Hacı Bektaş Veli Ünv. Spor Salonu (Konuk ülkelerin hepsi gösteri yapar) Final sahnesinde konfeti ve bütün ülkeler sahneye çıkar.  
Gala özel programı başta TRT1 ve TRT ÇOCUK Kanalları olmak üzere TRT’nin birçok kanalından canlı olarak yayınlanacak.