Nevşehir merkez ilçe belde ve köyleriyle Acıgöl,Ürgüp ve Hacıbektaş ilçesinde yarında okullar tatil edildi.09.01.2013 Çarşamba günü okullar tatil.
FİB haber Merkezine açıklamada bulunana Nevşehir İl Milli eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat yaptığı açıklamasında 
İlimizde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle, İlimiz merkezinde ve merkeze bağlı belde ve köylerde bulunan okullar 09.01.2013 Çarşamba günü bir gün süreyle tatil edilmiştir. Ayrıca yine Acıgöl,Ürgüp ve Hacıbektaş ilçelerinde de eğitime yarın bir gün süreyle ara verilmiştir denildi.
     Ayrıca kamuda çalışan hamile, engelli ve kronik rahatsızlığı bulunanlar da aynı tarihte bir gün süreyle idari izinli sayılacaktır.
Kamu oyuna duyurulur.


OKULLARIN TATİL EDİLMESİ

 

     İlimizde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle, İlimiz merkezinde ve merkeze bağlı belde ve köylerde bulunan okullar 08.01.2013 SALI günü bir gün süreyle tatil edilmişti. Kar yağışının devam etmesi nedeniyle yine İlimiz merkez ve merkeze bağlı köy ve kasabalardaki okullar 09/01/2013 ÇARŞAMBA günü de bir gün süreyle tatil edilmiştir.

Yine kamuda çalışan hamile, engelli ve kronik rahatsızlığı bulunanlar da aynı tarihte bir gün süreyle idari izinli sayılacaktır.

    Kamu oyuna duyurulur.

                                                                                                                       NEVŞEHİR VALİLİĞİ