İşte Nevşehir'de ki meydanlardan Demokrasi nöbetine damga vuran o çarpıcı kareler www.fibhaber.com foto arşivden takip edebilirsiniz...

30 Temmuz itibariyle sizlerden gelen o fotoğraflar ilk kez www.fibhaber.com da..

Haydi Sizde Gönderin "Demokrasi Nöbetinizi Ölümsüzleştirin"


















www.fibhaber.com, Türkiye’yi üçüncü dünya ülkesi yapma amacındaki FETÖ terör örgütü tarafından yapılmak istenen darbe girişiminin püskürtülmesinden sonra Tüm Türkiye'de olduğu gibi meydanlara çıkan Nevşehirli herkesin onur duyacağı demokrasi nöbetini ölümsüzleştiriyor.

Tarihi gününüzü arşivliyoruz...! 
Siz çekin, bize gönderin biz de yayınlayalım...

www.fibhaber.com "Çek-Gönder-Yayınlansın"

Elinizdeki Türk Bayrakları ile demokrasi nöbetinde fotoğrafınızı çekin adınızı ve soyadınızı yazarak bize gönderin yayınlayalım. Darbecileri değil demokrasiyi desteklediğiniz için yarın ileride çocuklarınız ve torunlarınız sizinle gurur duysun…

Bunun için yapmanız gereken şey çok basit sadece Whatsapp için kullanabileceğiniz 0 532 384 48 50 nolu hattını cep telefonunuza kaydedin. Fotoğraflarınızı bu numaraya paylaşabilirsiniz.

Nevşehir'de haberleriyle halkın sitesi olan FİBHABER.COM’a daha rahat ulaşabilirsiniz.

Resim ve Videolarınızı Bekliyoruz...

Nevşehir Halkı Akın Akın Vatan Nöbetinde...

Her gün yaklaşık 10 bin kişiye Nevşehir belediyesi tarafından yemek dağıtımı sürüyor. Ayrıca çeşitli STK ve hayırsever iş adamlarımız tarafından ikramların yapıldığı tarihi diriliş meydanına tüm halkımızı bekliyoruz.

Nevşehir’e Gündemin Adresi www.fibhaber.com Nevşehir'de gördüğünüz olayların haber yapılmasını istiyorsanız haberin fotoğrafı çekin bize 0 532 384 48 50 whattsapp numarasından atın yayınlayalım.