Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerçekleşen ziyaretlerde DERSİAD Nevşehir şubesini temsilen Başkan Ercan Civelek ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

Program kapsamında Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider'e ziyaretler gerçekleştirildi.

Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, hemşerilerini burada konuğumuz olarak ağırlamaktan onur ve büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

İlk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Beştepe’deki Ala Yaşam Merkezi tesislerinde bulunan Restaurant da öğle yemeğinde ağırlanan Nevşehir DERSİAD heyeti, Nevşehir Milletvekillerine hayırlı olsun dileklerini sundular. 

Yemek sonrası TBMM’ye geçilerek, AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Nevşehir DERSİAD heyetini burada ki Meclis Salonu’nda ağırladı.

DERSİAD Nevşehir heyeti vekillerle ana konunun Nevşehir ilinin öncelikli ihtiyaçlarının oluşturduğu sıcak toplantılar gerçekleştirdi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Meclis Divan Üyesi Mustafa Açıkgöz, Allah hepinizden razı olsun. Bizleri onurlandırdınız bize şeref verdiniz. Burada kendi evinizde sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. İnşallah birlik ve beraberliğimiz daim olsun.Gelişen değişen büyüyen Nevşehir’i hep birlikte el ele vererek Birlikte Mark bir şehir oluşturacağız.  Ve her birinize tek tek bizlere vakit ayırıp işlerinizden fedakârlık yapıp geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Haklarınız helal edin.Allah hepinizden bir kez razı olsun’’ dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Av. Ebubekir Gizligider’de yaptığı konuşmada, ‘’Değerli hemşehrilerim, Bu ziyaretinizle bizleri çok sevindirdiğinizi Samimiyetimizle belirtmek isterim. Tabi Nevşehir buradan baktığımızda, 300 Bin nüfuslu küçük bir şehir, ama birçok şehre nasip olmayan kendine has dinamikleri olan kendine has özellikleri ve zenginlikleri olan bir şehir. Şuan biz buradayız birlikteyiz, beraberiz ve beraber kaldıramayacağımız hiç bir yük olmadığını düşünüyoruz dedi.

Gizligider, "Birlik ve beraberlik içerisinde el ele vererek şehrimizi hak ettiği yerlere birlikte taşıyacağız. Bu noktada hepimizin üzerine düşen görevler var. Bizler her daim sizlerin hizmetindeyiz "dedi.


Ziyaretler sonunda bir açıklama yapan DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, “Güzel Nevşehir'imizin yeni Milletvekillerine yeni çalışma dönemleri hayırlı olsun diyoruz. İş dünyası olarak beklentimiz, iktidarı ve muhalefeti ile konu Nevşehir olduğunda Vekillerimizin aynı amaçlar etrafında birleşebilmeleridir. Eminiz ki bu ortaya çıkacak gür ses, Nevşehir'imizin öncelikli ihtiyaçlarının karşılanmasında önemli bir rol oynayacaktır. Kendilerine bu yeni hizmet dönemlerinde muvaffakiyetler diliyor Allah Utandırmasın diyoruz” dedi.

Ziyaret sonrası DERSİAD Başkanı Civelek Nevşehir Milletvekillerine yanlarında getirdikleri hediyelerini takdim ettiler.