Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (DERSİAD) Nevşehir Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce ve Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız'ı ziyaret etti.

Yakın dönemde birçok mesleki ve sosyal projeyi hayata geçirmeyi planlayan Nevşehir DERSİAD yönetimi, şehrin iş dünyasına yön veren isimlerle de bir araya geliyor.

Kuruluşundan sonra Nevşehir'de ses getiren hızlı bir giriş yapan DERSİAD, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver , Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve NEVESOB Başkanı İsmail Ördü'den sonra bugünde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce ve NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız'ı ziyaret ettiler.

İlk olarak NTSO'nun Meclis Başkanı Seyit İnce'yi ziyaret eden DERSİAD Başkanı Ercan Civelek ve yönetim kurulu üyeleri, DERSİAD derneği çalışmaları hakkında bilgi verdi.Karşılıklı görüş alışverişinde bulunan heyet sıcak karşılama ve destekleri için Başkan İnce'ye teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce'de, "DERSİAD'ın ilimizde kurulmuş olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hepimizin Ortak paydası Nevşehir ilimizin gelişmesi için, el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hizmet edeceğiz. NTSO olarak biz üzerimize düşen her türlü destek için hazırız dedi.


DERSİAD Nevşehir Şubesi Başkanı Ercan Civelek ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız ile de bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Başkan Civelek,  “geçtiğimiz günlerde yaptığımız geniş katılımlı istişare toplantısının ardından Nevşehir'de örnek olacak projelere imza atmaya karar verdik. İnşallah sadece iş adamlarının bir araya geldiği bir kuruluş değil, Nevşehir'in ve halkın sorunlarıyla ilgilenen, şehre katkı sağlayan çalışmalar yapmak istiyoruz” dedi.

Civelek; DERSİAD’ın isminden de anlaşıldığı gibi İslami ve toplumsal erdemleri ön planda tutan iş adamlarından oluşan önemli bir kuruluş olduğunu belirterek, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız ve ekibine başarı diledi.

Heyeti makamında ağırlayan Parmaksız derneğin oluşumundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iş adamlarımız ne kadar güçlü ise Nevşehir de o kadar güçlüdür.” Dedi.

DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen NTSO Başkanı Arif Parmaksız, ilimizde bu tür Sivil Toplum Kuruluşlarının olmasını şehrimiz adına önemsiyorum.İlimiz ve ülke ekonomisi nin ayakta durması için güçlü olmak gerekiyor. Genç bir nüfusa sahip olan ülkemizi tüketen değilde üreten bir toplum haline getirmemiz gerekiyor. Sizlerde bizler gibi şehrine ülkesine hizmet etmek için karşılıksız hiçbir maaş ücret almadan tamamen gönül esasına dayalı olarak çalışan kişilersiniz. Malumunuz Ülkemiz zorlu bir dönemden geçiriyor. Ama, İnşallah bu günleri de hep birlikte tek yumruk olarak dirayetli bir şekilde atlatacağız dedi.

Konuşmaların ardından karşılıklı görüş ve öneriler paylaşıldı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Arif Parmaksız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek DERSİAD Derneğine hayırlı olsun dileklerini iletti.