Emniyet Müdürüne Çifte Bayrak Hediyesi

NEVŞEHİR(MHA) Kızılay Nevşehir Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri İl Emniyet Müdürü Metin Kalayloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kalayloğlu’na ilimizdeki görevi süresince başarılar dileyen Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, 2013 Yılında nüfusuna göre kan bağışında Türkiye 4.’lüğünü elde eden Nevşehir’in kan bağışı konusunda Ülkemizin önde gelen illeri arasında bulunduğuna dikkat çekti.

Şube başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Kızılay Kan Merkezinin çalışmaları ile Ocak ve Şubat aylarında illerin nüfusuna oranla yapılan değerlendirmede Türkiye birinciliğini de elde ettiğine dikkat çeken Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in Kızılay Şube Başkanlığına taahhüt ettiği 1 adet gezici, 1 adet sabit kan bağış ünitelerinin de faaliyete geçirilmesi durumunda kan bağışı kampanyalarının ilimiz genelinde daha etkin bir şekilde yapılacağına dikkat çekti.

İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Kızılay Nevşehir Şube Başkanı ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, daha önce görev yaptığı illerde de Kızılay’ın bu tür etkinliklerine imkanlar doğrultusunda destek olmaya gayret ettiklerini, Nevşehir’de emniyet müdürlüğü olarak bu tür etkinliklere yine destek olacaklarını dile getirdi.

Ziyaretin anısına Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu’na Türk Bayrağı ve Kızılay Bayrağı hediye etti.