FİB Haber Merkezine Hayırlı Olsun Ziyaretleri sürüyor... 
Yüzde yüz Nevşehirli Haber Sitemiz www.fibhaber.com Gerek gurbetteki gerek Nevşehir ve Tüm Kapadokya Bölgemiz okuyucularına sonsuz teşekkürler sunar... İşte bugün Gündemin adresi FİB Haber.Com u ziyaret eden değerli konuklarımız...


Teşekkürler NEVŞEHİR...!

NEVESOB Başkanı Ördü: FİB Haber örnek bir yayın...

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü beraberinde Hacıbektaş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Süleyman Yılmaz, Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Şahin ve Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Yaşar Göncü, Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com a gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde, Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Fikret Çapacı ve Genel Koordünatörümüz İbrahim Uysal’a hayırlı olsun dileklerini iletti. FİB Haber'in Nevşehir Basınında seçkin bir yere sahip olduğunu ifade eden Başkan Ördü; “Nevşehir basınımızın önde gelen gazetelerinden olan FİB Haber’i; yeni hizmet binası, yeni tasarımı, genç ve dinamik bir ekiple görüyoruz. Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinin sesi olarak başarılarının artarak sürmesini temenni ediyorum” dedi. Çapacı ve Uysal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Gazetemiz www.fibhaber.com, yeni yapılanmasıyla ilkeli yayıncılık anlayışını sürdürecektir” diye konuştu.

 


Nevşehir Turizm İl Müdür Vekili Cengiz Ekici'den FİB Haber’e ziyaret
Nevşehir Turizm İl Müdür Vekili Cengiz Ekici,FİB Haber Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette FİB Haber Gazetesinin yeni yeri ve yeni yüzünün hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Ekici, “Nevşehir ve Kapadokya turizm adına gerek ülkemiz gerekse Dünya'nın ender turizm potansiyeline sahip bir merkez bu açıdan tanıtıma her manada her mecrada ihtiyacımız var bu yüzdendirki Nevşehir basını bizim için önemli. Bu noktada sizlerde bizlere ciddi destek verdiniz veriyorsunuz. Hassasiyetinize teşekkür ediyorum. Size ve ekibinize başarılar diliyorum” dedi. Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Gazetemiz Sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal da, Nevşehir Turizm İl Müdür Vekili Cengiz Ekici'ye teşekkür ederek, yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Avni Parmaksız'dan 'hayırlı olsun' ziyareti

 

Arpar İnşaat Turizm San Tic. Yönetim Kurulu Üyesi Avni Parmaksız, FİB Haber İnternet Gazetesi Sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Arpar İnşaat Turizm San Tic. Yönetim Kurulu Üyesi Avni Parmaksız, kurulduğu günden beri ilimizin ilk internet medyası olarak FİB Haber.Com Nevşehir basınına farklı bir soluk kattığını belirterek, başarı dileklerini sundu. Parmaksız, FİB Haber.Com un genç kadrosuyla güzel işler çıkardığını ifade etti. Gazetemiz FİB Haber'in Sahipleri İbrahim Uysal ve Fikret Çapacı da, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, inançlı bir şekilde çıktıkları yolda ilerlemeyi sürdüreceklerini söyledi.

Başkan Yürekli ve Ekibin’den hayırlı olsun ziyareti

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, İstanbul Özkonaklılar Derneği bir önceki Başkanı Ali Yağmur ile beraberinde Yafes Karabilen, FİB Haber.Com İnternet Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Yürekli ve beraberindeki heyet ile birlikte gazetemiz sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal ile görüşerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Nevşehir'in en çok takip edilen haber organı www.fibhaber.com Gazetesi’nin yeni yerinin ve yeni yayın hayatının başarılar getirmesini dileyen Başkan Yürekli, “Allah utandırmasın” dedi. 

İstanbul Özkonaklılar Derneği bir önceki Başkanı ali  Yağmur da hayırlı olsun dileklerini yinelerken İStanbuldaki Nevşehirli hemşehrilerimiz tüm haberleri sizlerin sayesinde öğreniyor.Gurbetçilerin sesi oldunuz. Sizleri ve tüm ekibinizi kutluyorum dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal da misafirlerine teşekkür ederek, FİB Haber Gazetesi’nin her zaman doğrunun yanında yanlışın karşısında duran yayıncılık ilkesi ile çalışmalarını yürüteceğini belirtti.

Asiltürk: FİB Haber ilkeli bir gazete

Nevşehir TKDK İl Koordünatörü Murat Asiltürk, FİB Haber İnternet gazetemizin sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan TKDK İl Koordünatörü Murat Asiltürk, Nevşehir FİB Haber Gazetesi’nin yeni yerinin ve yeni yüzünün hayırlı olmasını diledi. 
Asiltürk, “Öncelikle yeni yerinizin ve yeni yüzünüzün hayırlı olmasını diliyorum. Yapmış olduğunuz ilkeli yayıncılıktan dolayı da sizi ve ekibinizi kutluyorum. Gazeteler toplumun vicdanıdır, bu vicdanı yansıttığınız için çok teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” diye konuştu. Gazetemizin sahibi Çapacı ve Uysal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

Kılınç: FİB Haber başarılı bir gazete 

Nevşehir N Radyo Genel Yayın Yönetmeni Fatih Kılınç, FİB Haber gazetemizin Sahipleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Fatih Kılınç, FİB Haber'in kendini kanıtlamış başarılı bir gazete olduğunu söyledi. Kılınç, “Öncelikle yeni yerinizin ve yeni yüzünüzün hayırlı olmasını diliyorum. FİB Haber şimdiye kadar elde etmiş olduğu başarılar ile kendini kanıtlamış bir gazete. Dürüst ve ilkeli yayın anlayışınızın da bundan sonra aynı şekilde devam edeceğinden eminim. Allah yolunuzu açık etsin” dedi. FİB Haber Gazetemizin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Coşkun Sağlamdin da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Çiçekleriyle Bizleri Onurlandıran;  

Ürgüp Eski Belediye Başkanı Bekir Ödemiş
Özaltın Grup Yön.Krl.Başkanı Faruk Özaltın
Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli
TKDK Nevşehir İl Koordünatörü Murat Asiltürk
Nevşehir İl Turizm Vekili Cengiz Ekici
NEVESOB Başkanı İsmail Ördü
Altınyıldız Koleji, 
Nevşehir Milletvekillerimiz Ebubekir Gizligider,
Nevşehir Milletvekilimiz Murat Göktürk,
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz,
MHP Başkan Vekili Ayyüp Öz,
Değerli okurumuz ve genç kardeşimiz Hasan Hüseyin Gönenir,
KAPİMED Gazeteciler Cemiyeti,
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 
Dinler Grup Ailesi, 
Kozaklı Belediye Başkanı Celalaettin Güven,
Kozaklı Termal Oteller Birliği Başkanı Cumhur Ünal,
NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız,
NTB Borsa Başkanı İbrahim Salaş,
Av.Fazlı Koç, 
Eğitim Bir Sen Nevşehir Şubesi, 
Yücebaş İnşaat Tevfik Yücebaş, 
Blok Bims Yön.Krl.Başkanı Musa Ertaş ve NTB Başkanı İbrahim Salaş'
a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz...