Fırın Expres Cafe & Restaurant Yeşil Vadi Şubesi düzenlenen muhteşem törenle açılışı gerçekleştirilerek halkımızın hizmetine girdi.

Nevşehir Ragıp Üner Mahallesi Yeşil Vadi Villaları girişindeki modern ve çağdaş mekanında Hafız Mahmut Kemikkıran Hocanın dualarıyla hizmete giren Fırın Expres Cafe & Restaurant Yeşil Vadi Şubesi’nin çiçek bahçesine dönen işyerinin açılış kurdelesini, Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Ömer Güçlü, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Ergün, İş Adamları Ekrem Nurlu , Ahmet Daldiken, Necmi Cantekin, Hafız Mahmut Kemikkıran ile İşletme Sahibi İlhan Çetinkol, Ahmet Aslan, Esat Aslan ve Mustafa Çetinkol birlikte kestiler. 

FİB Ajans Organizasyon tarafından düzenlenen ve Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde Fırın Expres Cafe & Restaurant Yeşil Vadi Şubesi Sahibi İlhan Demirkol yaptığı açıklamasında, Büyük emek ve özveriyle hazırladığımız konsepte firmamızı, bugün Nevşehir halkıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizi bu özel günümüzde yalnız bırakmayan siz değerli konuklarımıza sonsuz teşekkür ediyorum hepiniz hoşgeldiniz dedi.

Peki İnsan bir mekândan ne bekler? Keyifle zaman geçirmek, huzur bulmak ve aynı zamanda güzel lezzetler tatmak... Tabii keşfedeceği yeni ve farklı lezzetler olursa ne âlâ! İşte aradığınız keyfe keder nezih hoş ve süper bir mekan şimdi Nevşehir Fırın Expres Cafe & Restaurant Yeşil Vadi Şubesinde sizleri bekliyor...

Fırın Expres Cafe & Restaurant Yeşil Vadi Şubesi, tam da bu beklentilerinize cevap verebilecek şık bir mekân. Nevşehir merkezinde, sahip olduğu açık alanı ve ferah iç mekânıyla kendine mahsus yapısıyla sığınacağınız bir liman burası.

Mekâna ismini veren Fırın Expres, aslında ‘sönmeyen bu ateşin’ şifresini sizlere apaçık veriyor. Mekân oldukça geniş. Açık alan olarak kullanılan bölüm 100, kapalı iç mekân ise 140 metrekare. İçerisi 100 , dış kısım ise 60 kişiyi rahatlıkla alıyor. 

100-150 kişinin rahatlıkla ağırlanabildiği tesiste özel toplantılarınızı gerçekleştirebiliyorsunuz.  Fırın Expres Cafe & Restaurant Yeşil Vadi, İlhan ÇETİNKOL isimli girişimcinin işlettiği mekânın yoğunluklu müşterisini Aile ağırlıklı Gençler, İş Adamları ve Hanımlar oluşturuyor.

Bölgede bu tarz mekânların eksikliği ve menü içeriğiyle daha genç popülasyona seslenen Fırın Expres Cafe & Restaurant Yeşil Vadi’de genç ve orta yaş üstü insanların damak zevklerine hitap eden lezzetler de bulmak mümkün. Konseptini dünya mutfağı olarak belirleyen işletmenin kullandığı her malzeme helal sertifikasına sahip. Bu konuda oldukça titiz olan işletme sahipleri, ortaya koydukları hizmet farkıyla da civardaki birçok mekândan çok öndeler.

Gelelim lezzetlere...

Menüsünü daha çok dünya mutfağı eksenli olarak tasarlayan Fırın Expres Cafe & Restaurant Yeşil Vadi Şubesinde tattığımız lezzetlerden son derece memnun kaldık. Türk ve Avrupa mutfağının vazgeçilmez lezzetleri gayet hoş.  Aromalı ve ekspresso kahve çeşitleriyle de damaklarınıza seslenecek soğuk ve sıcak içecekler mevcut.  

Fırın Expres Cafe & Restaurant Yeşil Vadi'nin kokteyl içeceklerinin de çok özel olduğunu söylemeliyiz. Çay derseniz, on numara, beş yıldız. Çok farklı nargileler de sunan mekân, Nevşehir ile birlikte Kapadokya civarında yaşayan insanlarada hitap edecek tatlar barındırıyor.

Keyifli vakitler geçirmek istiyorsanız, ambiyans, hizmet, hijyen ve lezzet konusunda farklılık oluşturan mekânı mutlaka ziyaret etmenizi öneriyoruz. 

Dünyanın birçok lezzeti bir arada burada...

İddialı Lezzetleri ile marifetli mutfağı lahmacun, pide çeşitleri, pizza, tost, köfte, ızgara, Şiş, hamburger, Nevşehir tava, testi kebabı, Dondurma,72 çeşit dünya kahvelerinden sıcak ve soğuk içecek çeşitleriyle eşsiz lezzetleri Fırın Expres Cafe & Restaurant Yeşil Vadi, her gün sabah 08.30’dan gece 01.00’e kadar açık.

Hergün 16 çeşit serpme kahvaltı mevcut ...

Mekân yeni açılmış olmasına rağmen kaliteden asla taviz vermeden lezzetlerinde belli bir çıtayı yakalamış. Ambiyans ve hijyeni yerinde. 

Nargile, Waffle, Kahve, dondurma, salep zengin meyva suları ve kokteyl içeceğini mutlaka ama mutlaka deneyin.

Herkesin zevk alacağı geniş bir yemek skalası mevcut mekânın. Keyif, Huzur ve Başınızı dinlemek isteyenler için ise biçilmiş kaftan. "Haydi Beyler Haydi Hanımlar Haydi Gençler Haydi Çocuklar Hep Beraber Nevşehir'in Lezzet ve Keyif Durağına Fırın Expres Cafe & Restaurant Yeşil Vadi'ye Çufçufluyoruz"

Fırın Expres Cafe & Restaurant Yeşil Vadi/ Ragıp Üner Mah. Zübeyde Hanım Cad. Yeşil Vadi Villaları Girişi No:45/20 NEVŞEHİR

 İrtibat Tel: 0 384 214 3 214 

LEZZET KAPINIZDA NEVŞEHİR  İÇERİSİ ÜCRETSİZ SERVİSLERİMİZ  BULUNUR .

ÖZEL GÜNLERİNİZDE PİDE VE LAHMACUN SİPARİŞİ ALINMAKTARDIR

Şimdiden afiyet olsun !

 Fırın Expres Cafe Restaurant Yeşil Vadi Şubesi; Nevşehir'de tüm Kapadokya ve Misafirlerinin hizmetine Girmiştir.

Yılların Her Zaman En İyi Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutan Fırın Expres Cafe Restaurant Bölgenin En Seçkin Faast Food Restaurantlarından Biridir.

Yöresel Yemekleri Gruba Yönelik Menüleri Sıcak Bir Aile Ortamında Siz Değerli Misafirlerimizi Ağırlamaktan Mutluluk Duyarız..  

Kapadokya’nın başkenti Nevşehir'in Göbeğinde otantik mekanıyla sevdiklerinizin yanında birlikte sohbete keyfe ve dinlenmeye ne dersiniz? Nevşehir'de nereye gidilir ne yapılır diyenler Yeni Mekanınızla Şen Olasın Mutlu Kalasın NEVŞEHİR…!  

Herşeyin size özel olduğu sizin en özel olduğunuzu size yaşatan profesyonel kadosuyla 200 metre karelik kapalı ve açık mekanı ile Huzur sokağında bu eşsiz mekanımıza sizleri de bekleriz.    

Yemek Seçenekleri: Kahvaltı/Brunch, Öğle Yemeği Noktası, , Fast food, Akşam Yemeği, Rezervasyonlar, Paket yemek, Gönderme, Mesai sonrası, Tatlı
Kredi Kartları: Evet ( American Express ve Master Card dahil)
Kablosuz Bağlantı: Ücretsiz
Dışarıda Oturma: Açık mekanımıza bekliyoruz...
Alkol Yok!