Nevşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi, İç Anadolu Bölgesinde bulunan Ulusal Gençlik Parlamentosu üyesi gençlik meclisi, öğrenci kulübü, dernek ve STK temsilcilerinin katılacağı toplantıya ev sahipliği yapacak. Toplantı 12 – 14 Şubat tarihinde Nevşehir’ de gerçekleşecek ve İç Anadolu Bölgesindeki 13 ilden gelen 50 genç katılacak.

Nevşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Muhammed Ali KOÇAK toplantı ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

5-8 Aralık 2015 tarihinde İstanbul’ da yapılan Koordinasyon Toplantısında alınan karalardan biri olan Bölgesel Toplantıların yapılması kararının ilk uygulaması olacak ve toplantının ev sahipliğini yapacak olan il Nevşehir oldu. Bu toplantı yeni yerel ve ulusal gençlik politikaları üretmeyi ve kampanyaların oluşmasını sağlamayı hedefleyen bir toplantı olacak. ilimizde uygulamaya koyacağımız Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor projesinin de açılışını yapacağız.

Bu toplantının gerçekleşmesi için daha önce ilimizde yürüttüğümüz Genç Dostu Kent, Genç Dostu Başkan kampanyasını imzalayarak her konuda destek veren ve bu toplantının da gerçekleşmesine verdiği destekten dolayı Genç Dostu Başkan, Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan ÜNVER’ e teşekkür ederiz, dedi.