Nevşehirin ilk internet televizyon kanalı www.fibhaber.tv de her gün üç kuşakta Haber yayına başladı. 

İnternet üzerinden yayın yapan FİB Haber tv'de Proğram Sunucusu İbrahim Uludağ hergün 12:00 - 20:00 ve 24:00 saatlerinde günün haber özetleri ile ekranlarınızda...

Nevşehir'den son dakika haberleri, gündeme dair röportajlar, açıklamaların bulunduğu web tv ve You Tube Kanalımız yayın hayatına başladı.
Nevşehir'in en çok takip edilen FİB Haber.Com Haber merkezi bünyesinde yayın yapan FİB Haber TV, Nevşehir'de bu alanda yine bir ilke imza atarken taraflı tarafsız her kesimden büyük takdir topluyor.

Nevşehir merkeziyle ilçe, belde ve köylerinden son dakika haberleri sizlere ulaştırmaya çalışan FİB Haber İnternet Gazetesi, FİB Haber TV deki deneyimli ekibiyle yayın hayatına da hızla başladı.

Nevşehir'deki yerel televizyon eksikliğini gidermeye çalışan FİB Haber TV ekibi, sizler için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

www.fibhaber.tv 'ye "Çek-Gönder-Yayınlansın" 


Siz çekin, bize gönderin biz de yayınlayalım...

Etrafınızda şahit olduğunuz ilginç olayları, haber niteliği taşıyan ayrıntıları, fotoğrafları ve videoları bizlerle paylaşın, biz de fibhaber.com'da değerlendirelim.

Kentinizde, ilçenizde, köyünüz veya mahallenizde gördüğünüz olumsuzlukları, komik olayları, ilginç video ve fotoğrafları bizimle paylaşın. Anında FİBHABER.COM’da ve FİBHABER.TV'de yayınlansın.

Bunun için yapmanız gereken şey çok basit sadece Whatsapp için kullanabileceğiniz 0 532 384 48 50 nolu hattını cep telefonunuza kaydedin. Videolarınızı yada Fotoğraflarınızı bu numaraya paylaşabilirsiniz.

Nevşehir'de haberleriyle halkın sitesi olan FİBHABER.COM ve Nevşehirlilerin gözü kulağı olarak FİB HABER.TV'ye daha rahat ulaşabilirsiniz.

Haberlerinizi Bekliyoruz...
Nevşehir’e Gündemin Adresi www.fibhaber.com ve İlimizin ilk ve tek İnternet Televizyonu için Nevşehir'de gördüğünüz olayların haber yapılmasını istiyorsanız haberin videosunu çekin bize 0 532 384 48 50  whattsapp numarasından atın yayınlayalım.



www.fibhaber.tv' , www.'www.fibhaber.com' internet sitesinde yayın yapıyor.  İnternet televizyonu olarak yayın hayatını sürdürecek 'www.fibhaber.tv' , haftanın 7 günü siyasi, aktüel, spor, gündem, yaşam ve farklı konularda canlı yayınlar yapacak. 'www.fibhaber.tv'  aynı zamanda ulusal, uluslararası ve yerel haberleri ziyaretçisine ulaştıracak.