Nevşehir’in en çok takip edilen Nevşehirlinin Sesi ve İnternet Gazetesi FİB Haber.Com Nevşehirliye özel yepyeni bir kampanya ile önemli bir çalışma başlatıyor.Siz okurlarımızdan gelecek her türlü eleştiri öneri ve projelerinizi bize mutlaka gönderin.Hayalinizdeki şehri oluşturun…Geleceğin şehri Nevşehir sizin eseriniz olsun….


FİB Haber'den Güzel Kampanya...

Gelişen Değişen ve Büyüyen NEVŞEHİR İçin Benimde bir projem var diyorsanız….

Herşey hayal kurmakla başlar.Hayaliniz gerçek olsun istiyorsanız sizin görüş düşünce fikir düşünce ve projelerinize sahip çıkan saygı duyan ve önemseyen birilerinin olduğunu asla unutmayın….FİB Haber Her zaman yanınızda…

Nevşehir gündemin adresi  www.fibhaber.com sitesi, Nevşehir halkını şehre katkı sağlamaya ve hizmetlere yön vermeye davet ediyor.

Projede, Eğitim,Tarım,Turizm,Sanayi,Maden,Ticaret,Hayvancılık gibi önemli ekonomik dallardan, sosyal ve kültürel etkinliklerden ulaşıma, teknolojik ve mimari gelişmelerden altyapıya kadar,Spor ve  günlük hayatta karşılaşılan her türlü konuda hayatı kolaylaştıracak, şehre maddi veya manevi faydalar sağlayacak görüş, fikir ve projenin gün yüzüne çıkartılması amaçlanıyor.

www.fibhaber.com  sitesi, yenilikçi, üretken ve hizmet odaklı vatandaşların fikirlerini özgürce sunmasına imkan sağlarken sitemize gönderilen projeler değerlendirilerek uygun görülenler yetkili birimlere iletilerek hayata geçirilmesi sağlanacağının altı çizildi.

FİB Haber Genel koordinatörü İbrahim Uysal,Nevşehir’in gelişim,değişim ve büyümesine imkan sağlayacak bu yeni projeleri geliştirip,Şehrimize hizmet üretmeyi amaç edindiklerini belirterek , "Son yıllarda şehrimizi daha da ileriye götürecek proje ve yatırımlara ihtiyacımız var.

Nevşehir İçin Projesi Olan Bu Siteye Yollasın...

Kendi Nevşehirli öz evlatlarıyla sizlerin projelerini hayata geçmesiyle birlikte Nevşehir özellikle kültür-sanat ve turizm alanında çok önemli bir sıçrama gerçekleştirmiş olacak diye ümit ediyoruz.

Her şeyi devletten beklemeksizin, Devletimizin sürdürdüğü önemli yatırımların yanı sıra vatandaşlarımızın da fikirlerini almak ve projelerini değerlendirmek istiyoruz.

FİB Haber Genel Koordinatörü Uysal,Biliyoruz ki bu şehrin gelişimi için kafa yoran, günlük hayatında karşılaştığı olaylardan ve sorunlardan esinlenerek ‘ben olsam şöyle yapardım’ diye düşünen çok sayıda Nevşehirli hemşerimiz var. İşte bu tür fikir ve projeleri bir yerde toplamak ve rantabl olanları değerlendirebilmek amacıyla Nevşehirlinin sesi ve sitesi olarak sizin siteniz FİB Haber’de  sizlerin hizmetine sunduk. ‘Nevşehir İçin Projem Var’ diyorsanız bu siteye proje ve fikirlerinizi göndererek bizlere ve İdarecilerimize yol ve yön göstermiş olacaksınız" Bu şekilde geleceğin şehri Nevşehir’i siz oluşturacaksınız diye konuştu.

Projeleriniz İçin :

E-mail: [email protected] adresine gönderebilirsiniz...

 GSM: 0 532 627 28 74
           0 505 879 93 50