Nevşehir ili Koordinasyon Kurulu 3.Dönem Toplantısı ile İl Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu Toplantıları 22.08.2016 tarihinde Nevşehir Valilik Toplantı Salonunda Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ başkanlığında yapıldı.

Bölge Müdür Yardımcısı Şükrü EROL Toplantıda ilk önce Bölge Müdürlüğünün Nevşehir ilinde yer alan yatırımlarını anlattı. Tüm kurum ve kuruluşların yatırımlarını sunması sonrasında İl Su Yönetimi Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ’ın başkanlığında toplanan il koordinasyon kurulu toplantısına vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, yatırımcı kurum ve kuruluşların bölge müdürleri ile kurumların il müdürleri katıldı.

Vali AKTAŞ toplantıda yaptığı konuşmasında;
“2016 yılı üçüncü dönem il koordinasyon toplantısını yapmak, yatırımlarla ilgili konuların görüşülmesi ilgili hem 2016 yılının şuana kadarki yatırım durumumuzu ilgilendiren, hem de 2017 yılı yatırım konularını görüşerek koordinasyonu gerektiren tıkanmaların olduğu yerleri, sorunların olduğu yerleri çözüm ve önerileri hep beraber görüşeceğiz yine yatırımcı kuruluşlarımızın planlamalarını yaprken özellikle ilçe yatırımlarında ilçe kaymakamları ve ilçe belediye başkanları ile işbirliği halinde olarak bilgi alış verişlerinin faydalı olacağı kanatindeyim ben bu düşüncelerle toplantının hayırlı olmasını temenni eder 2016 yılı yatırımlarınında verimli geçmesini diliyorum.” dedi.

Toplantıda; 2016 yılı ikinci dönemin değerlendirilmesi, 2017 için teklif edilecek projelerin görüşülmesi, yatırımcı kurumların kurula bilgi sunumları ve koordinasyonu gerektiren konuların değerlendirilmesi ile ilgili konular görüşüldü.

Ayrıca toplantının devamında, Nevşehir su yönetimi koordinasyon kurulu toplantı kararları görüşüldü, katılımcı kurul üyeleri ile bilgi alış verişinde bulunuldu yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri istişare edildi.


İl Su Yönetimi Koordinasyon Sunumundan sonra karşılıklı soru cevap ile toplantı sona erdi.