Nevşehir İl Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Aile Dini ve Rehberlik Büroları, yeni yılın ilk çalışma toplantısını yaptı.
 
İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat’ın başkanlık ettiği toplantıya, Aile Dini ve Rehberlik Bürosundan sorumlu Yaşar Bolat, ADRB Koordinatörü Vaiz Ömer Faruk Yetim, bayan vaizler, İl büro üyeleri ile Ürgüp İlçe büro sorumluları katıldı.  

Hacı Pembe Avlanmaz Kur’an Bilimleri Merkezinde düzenlenen toplantı, İl ve İlçe ADRB faaliyetlerini inceleme, genel durumu izleme ve fikir alış-verişinde bulunmak üzere tertip edildi.

İl Müftü Yardımcısı ADRB Sorumlusu Yaşar Bolat’ın 2015 yılı faaliyetlerini değerlendirmesiyle başlayan toplantıda, Başkanlıktan gelen yazıların duyurulması ve önemli gündem maddesi olan 2016 yılı ADRB’lerin yıllık çalışma planı ele alındı.

Programda İl ADRB ve İlçe ADRB’lerin genel durumu, mevcut sorunlar, dini hayat analizi, yeni projeler, İl ADRB ile koordineli çalışma, faaliyet ve kartekslerin sisteme işlenmesinde izlenecek yöntem vb. konular istişare edildi.


Müftü Yardımcısı Bolat’ın genel değerlendirmesi, hazırlanan çalışmaların toplumun her kesimine ulaşması temennileri ve katılımcı üyelere teşekkür etmesi ile sona erdi.