Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, Armağanlar Kur’an kursu öğrencileri ile birlikte iftar açtı.

Merkez Armağanlar Kur’an kursu öğreticisi Nurtop Aydın’ın organize ettiği ve Semerkant Buhara Derneğinin de katkılarıyla Armağanlar Kur’an kursunda düzenlenen iftar programına; İl Müftüsü Yakup Öztürk, Müftü Yardımcısı Ali Gülden, Semerkant Buhara İlim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Feralan ve kurs öğrencileri ve velileri katıldı.

            Yemek öncesi öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Müftüsü Yakup Öztürk; “Bilindiği gibi, Ramazan ayı münasebetiyle Kur’an kursunda okuyan öğrencilerimiz ile iftar yemeğinde bizleri buluşturan hoca hanıma teşekkür ediyorum. Bu gün öğrenci, öğretmen ve velilerimizle iftar yemeği yemenin sevincini yaşadık” dedi.

            Semerkant Buhara İlim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Feralan ise, iftar yemeğine katılan öğrencilere ve velilerine teşekkür etti.

 

            Yemek, Müftü Yakup Öztürk’ün yaptığı iftar duasıyla ve kılınan akşam namazının ardından sona erdi.

 

            Yaz Kursu öğrencileri etkinlikten memnun kalırken, bu tarz etkinliklerin kendilerini daha da derslerine motive ettiğini bundan dolayı bu etkinliklerin sürdürülmesini isteyerek hocalarına teşekkür ettiler.