AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Murat Göktürk Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamasında; Maliye Bakanlığımızca Nevşehir İl Özel İdaresine 5 MiLYON TL. EK ödenek aktarıldı Nevşehir'imize hayırlı olsun dedi.

AK  Parti  Nevşehir Milletvekili Av.Murat Göktürk,Nevşehir İl Özel İdaresine 5 milyon lira ek ödenek aktarıldığını bildirdi.
Maliye Bakanlığınca ek bütçeden 31 Aralık 2013 itibarıyla İl Özel İdaresi'ne 5 milyon lira aktarıldığını belirterek, "30 Mart itibarıyla Nevşehir İl Özel İdaresine aktarılan bu ek bütçeyle, mevsim şartları ölçüsünde acil olan ve yarım kalan projelerin bitirilmesi hedeflenecektir" ifadesini kullandı.

Ülkede  son dönemde yaşanan gelişmelere de değinen Göktürk, şunları kaydetti:

"Son dönemdeki gelişmeler, milletimizi asla karamsarlığa düşürmesin. Artık, Türkiye'de huzuru bozmak, ülkemizi  geriye götürmek isteyenlere karşı dimdik duran bir Başbakanımız ve hükümetimiz var. AK  Parti  olarak hem  ülkemizde  huzuru bozmak isteyenlere karşı demokratik mücadelemizi sürdüreceğiz hem de yatırımlarımızı  gerçekleştirmeye devam edeceğiz. İlimizin 3 Milletvekilleri ve Belediye Başkanımızla beraber olarak Nevşehirimize daha fazla  yatırım  gelmesi ve projelerin daha hızlı  bir şekilde halkımızın  hizmetine  sunulması için çalışmalarımız devam ediyor." dedi.