Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde Vali İlhami Aktaş ve Milletvekillerinin katılımıyla köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı yapıldı.

İçişleri Bakanlığımızın ilgili Genelgesi doğrultusunda, vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerini alarak değerlendirmek üzere planlanan toplantıların ilki Ürgüp Kaymakamlığı Koordinesinde Ürgüp sinema salonunda gerçekleştirildi.

Ürgüp İlçesine Mensup Mahalle ve Köy Muhtarlarımızın sorun ve önerilerinin dinlendiği toplantıya; Nevşehir Valimiz; Sayın, İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekillerimiz; Sayın, Mustafa Açıkgöz, Sayın, Murat Göktürk, Sayın, Ebubekir Gizligider, Vali Yardımcımız ve ilçemiz Kaymakam Vekili; Sayın, Hasan Kayhan, İl Garnizon Komutanımız Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça, Nevşehir Emniyet Müdürümüz; Sayın, Mehmet Artunay, Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı; Sayın, Süleyman Özgün, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Sayın, Mustafa Eldivan, Ürgüp Belediye Başkanımız; Sayın, Fahri Yıldız, Ürgüp İl Genel Meclis Üyeleri, il ve ilçe daire amirleri katıldılar.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz toplantıya ilişkin yaptığı açıklamasında; Muhtarlar Toplantısında, Muhtarlarımızla Ürgüp İlçemizde bir aradayız. Mahallelerimizin, köylerimizin isteklerini, taleplerini dinliyoruz. Muhtarlarımız, milli iradenin temsilcilerindendir. Devlet ve millet arasındaki çözüm ortağıdır. Topyekün kalkınma adına çalışıyoruz. "Muhtarlarımızda, milli iradenin temel taşıdır." Her muhtarımız kendi mahallesinin, kendi köyünün lideridir. Devlet-millet el ele çalışacağz Bizim sevdamız Nevşehir 'dir, hedefimiz Güçlü Türkiye' dir. İlimizin her köşesine, köylerimize her türlü imkanı birlikte sağlıyoruz. Bizler her zaman sizlerle olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Birlik, beraberlik, azim ve kararlılık içerisinde ülkemiz için çalışacağız."  dedi.

Toplantı, muhtarların istek ve dileklerinin alınmasının ardından sona erdi.