Türkiye geneli 81 İŞKUR İl Müdürlükleri arasında yapılan performans değerlendirmesin de Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Türkiye birincisi oldu.

Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüzün gerçekleştirmiş olduğu 9 aylık faaliyetler İl Binasında düzenlenen basın toplantısında anlatıldı. Toplantıya İl Müdürü Arif Sıddık BARATA’nın yanı sıra Şube Müdürleri ve Nevşehir İŞKUR Basın Sorumluları da katıldı.

Ulusal ve Nevşehir’in yerel basını tarafından ilgiyle izlenen toplantı yaklaşık iki saat sürdü. Toplantıda İl Müdürü Arif Sıddık BARATA; Milli İstihdam Seferberliği, kurum teşvikleri ve ilimizde gerçekleştirilmiş İŞKUR faaliyetlerini anlattı.

Çalışma ve İş Kur İl Müdürü  Arif Sıddık Barata, İŞKUR il binasında düzenlediği basın toplantısında; "2018 yılının ilk dokuz ayında yürüttüğümüz İSTİHDAM seferberliği performansını kapsayan değerlendirme sonucunda Türkiye’de birinci olduk. Valimiz İlhami Aktaş’ın önderliğinde yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde de Türkiye birinciliğini elde ettik" dedi.

Sunumun ardından basın mensupları ile soru cevap bölümüne geçilip kurum tarafından sağlanan teşviklerden ayrıntılı olarak bahsedildi. Hoş sohbetin ardından birlikte yapılabilecek hizmetlere değinilerek toplantı sonlandırıldı.

Haber:Mustafa Ferveren