Nevşehir Jakem Komutanı Jandarma Albay sayın Şemsettin ÇETİN  ve Jakem Komutan Yardımcısı Kıdemli Yarbay Yaşar Gönülal DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek'i dernek yeni hizmet binasında iadeyi ziyarette bulunarak hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyarettde konuşan ve Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DERSİAD Şube Başkanı Civelek, Nevşehir Jakem Komutanı Jandarma Albay sayın Şemsettin ÇETİN  ve Jakem Komutan Yardımcısı Kıdemli Yarbay Yaşar Gönülal'ın kendilerini ziyaret etmelerinden büyük onur ve gurur duyduğunu ifade etti.

DERSİAD Şube Başkanı Civelek, ilimizin gelişimi ve kalkınması için ellerini taşın altına sokmaya hazır olduklarını belirterek, Komutanlarımızın her türlü emir ve önerilerine hazır olduklarını belirterek, kendilerine gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı da teşekkür etti.

Ziyaret sonrası Nevşehir Jakem Komutanı Jandarma Albay sayın Şemsettin ÇETİN yeni dernek binasının hayırlı olması dileği ile Başkan Civelek'e günün anısına yanında getirdiği hediyeyi takdim etti.