Kamp Eğitim Merkezinin Yeni Yüzü

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de son yıllarda gerçekleştirilen ve Spor alt yapısının kuvvetlendirilmesine yönelik çalışmalardan biri de Kapadokya Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde gerçekleştirildi.

Başta ilimizde faaliyet gösteren ve her geçen yıl şehrimize yepyeni başarılar kazandıran Spor dallarında faaliyet gösteren Sporcularımızın barınarak Kamp imkanı elde ettiği, çeşitli federasyonların Kapadokya bölgesinin merkezi Nevşehir’de kamp yapma imkanı elde ettiği Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde tadilat çalışmalarının sonuna gelindi.

Ocak ayı içerisinde yapılan ihalenin ardından başlanan tadilat çalışmaları ile Kapadokya Sporcu kamp eğitim merkezi daha modern bir Spor tesisi haline getirildi. 500 bin TL’lik bir ödenekle yapılan tadilat çalışmalarında kamp eğitim merkezinin dış görünümü de değiştirildi.

Işıklandırma sistemleri değiştirilen, baştan aşağı yeniden badana ve boya yapılan Kapadokya Sporcu Kamp Eğitim Merkezinin yeni haliyle bu yıl daha fazla Sporcu kafilesini Nevşehir’de ağırlaması bekleniyor.