NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ahiler Kalkınma Ajansı işbirliğiyle 10 Aralık 2014 Çarşamba günü düzenlenecek olan Kariyer Fuarına tüm Nevşehir halkı davet edildi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İlhan Temel, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenecek 3. Kariyer fuarına işverenleri, işsizleri, öğrencileri ve kariyer hedefleri olan herkesi davet ettiklerini söyledi.

Programda çıraklıktan başlayarak patronluğa yükselen SANKO Holding ile Tekstil, Ambalaj, inşaat, iş makineleri, bilgi iletişim gibi sektörlerde faaliyet gösteren Türkiye’nin dört bir yanına dağılmış iletmelerinde yaklaşık 14 bin kişiyi istihdam eden Abdulkadir Konukoğlu’nun yanı sıra, Kişisel Gelişim uzmanı Oğuz Saygın’ın sunumlarının mutlaka takip edilmesi gerektiğine dikkat çeken Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İlhan Temel, ilimizde faaliyet gösteren firmaların stantlarının yer alacağı, işgücü kayıtlarının yapılabileceği, işsizlerin iş bulma olanağı elde edebileceği, işverenlerin işçi istihdamı elde edebileceği kariyer fuarına tüm Nevşehir halkının davetli olduğunu dile getirdi.