Fuarda İş Talepleri de Alınacak 

NEVŞEHİR(MHA) Bu yıl ilimizde üçüncüsü düzenlenecek olan Kariyer Fuarında işverenlerin işçi talepleri ve işsizlerin iş başvuruları da alınacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulan Çalışma ve İş Kur İl Müdürü İlhan Temel, 10 Aralık 2014 Çarşamba günü düzenlenecek olan Kariyer Fuarında ilimizde faaliyet gösteren 30’a yakın firmanın stant açacağını ve ürünlerini tanıtacağını belirtti.

Söz konusu fuarda akşam saatlerine kadar işverenlerin işgücü taleplerinin yanı sıra fuara katılan işsizlerin iş taleplerinin de alınacağını kaydeden Çalışma ve İş Kur İl Müdürü İlhan Temel, kurum bünyesinde görev yapan iş danışmanlarının gün boyunca işsizlerin ve işverenlerin taleplerini alarak işverenler ve işsizler arasında bir köprü olmaya devam edeceğini söyledi.

3. Kariyer fuarında iki önemli konuk Nevşehir’de ağırlanacak. 10 Aralık 2014 Çarşamba günü saat 10.00’daKapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenecek olan kariyer fuarında Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın Etkili İletişim ve Liderlik konusu söz alacak. 
Saygın’ın bu sunumunun ardından Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ise Girişimcilik konusunda sunumda bulunacak.
Çalışma ve İş Kur İl Müdürü İlhan Temel, tüm iş adamları, işverenlerin yanında konuya ilgi duyan tüm Nevşehir halkını söz konusu Kariyer günlerini takip etmeye çağırdı.

“Geleceğiniz İçin Geleceğiniz Yer” Sloganıyla NEVKAF

(Nevşehir Kariyer Fuarı)

 

Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüz tarafından Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ahiler Ajansı işbirliğiyle 10 Aralık 2014 günü, Saat 10:00 da Kapadokya Kültür Merkezinde düzenleyeceğimiz 3. Kariyer Fuarımıza İşverenleri, İşsizleri, Öğrencileri ve Kariyer hedefi olan tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.

Programımızda çıraklıktan başlayarak patronluğa yükselen SANKO holding ile Tekstil,  ambalaj, inşaat, iş makineleri, bilgi-iletişim, ısıtma-soğutma, finans, eğitim, enerji, beyaz eşya, gıda ve sağlık sektörlerinde faaliyet gösteren, Türkiye’nin dört bir yanına dağılmış işletmelerinde yaklaşık 14 bin kişiyi istihdam eden Abdulkadir KONUKOĞLU,

Kişisel Gelişim Uzmanı olan ve 1996′dan beri çeşitli radyo ve televizyon programlarına katılmış, gazete ve dergilerde makaleleri yayınlanmış, yüzlerce dershane, kurum ve şirkete seminerler verip danışmanlık yapan, Akdeniz, Boğaziçi, Dokuz Eylül, Ege, Fatih, Gazi, İstanbul, İstanbul Teknik, Maltepe, Marmara, Okan, Uludağ Üniversiteleri yanında altmışın üzerinde ilde; Almanya, Avusturya, İsviçre, Arnavutluk, Kırgızistan gibi Avrupa ve Orta Asya ülkelerinde eğitimler veren, Kitaplarında teoriden çok yaşanmış olaylara ve pratik çözümlere yer veren Negatif Limanlardan Pozitif Sulara, Renklerle İnsanları Tanıma Kılavuzu, Sen Düşünceden İbaretsin ve 7 Düşünce Becerisi kitapları ile tanınan Oğuz SAYGIN konuğumuz olacaktır.

Ayrıca Programımızda;

 

*        İlimizde faaliyet gösteren firma stantlarını ziyaret,

*        İŞKUR Kaydı yaptırma, güncelletme,

*        İş bulma olanağı,

*        İş ve Kariyer konusunda bilgi alma,

*        İşsiz – Mesleksiz kişileri, eleman ihtiyacı olan işverenlerle bir araya getirmek,

*        İşyerinizin eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla CV doldurtma,

*        Yaşanmış başarı hikâyeleri dinleme,

 

gibi kazanımlarınız olacaktır.

 

            Katılımcı Konuklarımız Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz SAYGIN ile;

 

*        Girişimcilik

*        Etkili İletişim

*        Liderlik

 

gibi konularda bilgi sahibi olacaksınız.