Nevşehir Hasan Emmi Çevre ve Kültür Derneği ile Asım Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları  Zafer BAKUM ve Atilla UĞUR, okulumuz konferans salonunda  ‘’Ödüllü Hadis Yarışması’’ konulu bir tanıtım programı düzenledi.

Programa Okul Müdürü Senem AYDOĞAN, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerin büyük ilgiyle takip ettiği programda, Okul  MüdürüSenem AYDOĞAN’ın açılış konuşmasında  ‘’Kim kendine güveniyor?’’ soruna kendimize güveniyoruz ve bu yarışmada derece yapacağız diyerek en ön safta yer alan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve programı sunan değerli dernek yöneticilerimize teşekkür ediyoruz dedi.
Daha sonra yarışmanın ayrıntılarını anlatan dernek yöneticileri, öğrencilere örnek sorular yönelterek yarışmanın sanıldığı kadar zor olmadığı, kolay olduğunu, Efendimiz (s.a.s.)’in Hadisleri ve Sünnet-i Seniyye’sinin hayatımızda ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu, Dinimizin iki ana kaynağından biri olan Hadisler olmadan dinimizi anlamanın, öğrenmenin ve tatbik etmenin mümkün olmayacağını dile getirdiler.

Yoğun katılımın dikkat çektiği program karşılıklı iyilik temennileriyle son buldu.