Türk Kızılayı Nevşehir Şubesi yöneticileri 29 Ekim - 4 Kasım arası Kızılay haftası kutlamaları çerçevesinde Vali CEYLAN'ı makamında ziyaret etti.
   
Ziyarete Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Cengiz GÜLEN ve şube personeli katıldı. Şube başkanı GÜLEN, 1868 yılında kurulan Türk Kızılayı ve Nevşehir şubesinin çalışmaları hakkında Vali CEYLAN'a bilgiler verdi.
  
 Vali CEYLAN ziyarette bulunan şube personelinin Kızılay haftasını tebrik ederek  147 yıldır zor anlarımızda yanımızda olan Kızılayın köklü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ve  sadece Türkiye de değil tüm dünyada rüştünü ispat eden bir kurum olduğunu belirtti. Vali CEYLAN konuşmasının devamında "Dünyadaki her hangi bir afetten sonra Türk Kızılayının orada olduğunu görüyoruz. Nevşehir Kızılay şube personelini ayrıca tebrik etmek istiyorum gerek yardımlarıyla, gerek kan bağışı kampayalarına etkin ve verimli bir şekilde deva etmeleri sebebiyle. İnşallah bundan sonra da birlikte bu hizmetleri ciddiyetle ve aynı görev anlayışıyla devam ettireceğiz." dedi.