NEVŞEHİR(MHA) Kızılay Nevşehir Şubesinin seçimli olağan genel kurulu yapıldı. Genel Kurula tek liste ile giren Cengiz Gülen ve yönetimi yeniden Şube yönetimine seçildi.

 Gülen Yeniden Kızılay Şube Başkanı

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen olağan genel Kurul Toplantısına Birlik Başkanı İsmail Ördü’nün yanı sıra Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı M. Sami Kemikkıran, CHP İl Yönetiminden Yaşar Aydoğan ile Kızılay üyeleri katıldılar.

2013-2014-2105 Yılları hesaplarının yanı sıra denetleme raporunun da ibraz edilmesinin ardından konuşan Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, son yıldır yapılan çalışmaları değerlendirdi, 2016 yılında yapılmasını planladıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Genel Kurul toplantısında Kızılay’a katkılarından dolayı Kızılay Onursal Başkanı Erol Gülen’e, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar odaları birlik Başkanı İsmail Ördü’ye, GÖR-BİR Derneği başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran’a, Levent Ünal ve Taner Başarır’a teşekkür plaketleri takdim edildi.

Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığın olağan genel kurulunda yapılan seçimin ardından Başkan Cengiz Gülen yönetiminde; Bülent Yumuş, Mustafa Sunar, Öcal Oğuz, Kemal Tütüncü, Abdi Kaya ve Hasan Türkmen isimleri yer aldı.