KYK Nevşehir İl Müdürlüğü Bünyesinde Çalıştırılmak Üzere  Kadın Temizlik İşçisi Engelli Kadın Temizlik İşçisi Ve Engelli Erkek Temizlik İşçisi Sözlü Sınavı İçin 3 Eylül 2018 Pazartesi günü Kura Çekimi Yapılacaktır.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Nevşehir Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğüne bağlı Yurt Müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere daha önce İşkura başvuran Kadın Temizlik İşçi Adayları  Engelli Kadın Temizlik İşçi Adayları ve Engelli Erkek Temizlik İşçi Adayları arasından sözlü sınava katılacakların belirlenmesi için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır.

9.08.2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 12 nci maddesinde “(1) Kamu Kurum ve Kuruluşlarınca, İlköğretim ve daha alt eğitim düzeyinde istihdam edilecek işçilerle ilgili listeler, başvuranlar arasında çekilecek kura ile belirlenir. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilir” hükmü gereği 3 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 10.00’ da İl Müdürlüğümüze bağlı Hacı Bektaş-ı Veli Yurt Müdürlüğü Konferans Salonunda Kura çekimi yapılacaktır. Kura sonuçları, istenen belgeler, teslim yeri ve diğer detaylar kurumumuzun internet sayfasından ( www.yurtkur.gsb.gov.tr)  takip edilecektir.

                                                                                                          Yaşar ERTAŞ

                                                                                                          İl Müdür V.