NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisinde erken seçim öncesinde ilk iki sıranın yeniden aday gösterilmesi muhtemel. Ancak üçüncü sırada sıkıntı var.

Parti kulislerinden edinilen bilgiye göre; 7 Haziran seçimleri öncesinde 11 aday adayının başvuruda bulunduğu Milliyetçi Hareket Partisinde Milletvekilliğine seçilen Mehmet Varol ve İkinci sırada yer alan Sait Yüksel’in yeniden aday gösterilebileceği konuşulurken, Üçüncü sırada yer alan ve bazıları gibi umduğu yerde kendisine yer bulamadığı için adaylıktan çekilmeyen, davasına ihanet etmeyen Mustafa Uğur’un yeniden aday adaylığına sıcak bakmadığı belirtiliyor.

Hal böyle olunca 7 Haziran seçimleri öncesinde aday adaylığı başvurusunda bulunan hangi isimlerin yeniden aday adaylığı başvurusunda bulunacağı, Parti genel Merkezinin kimi üçüncü sıraya getireceği de merak konusu.

Günümüz Şartlarında Nevşehir’den bir milletvekili dışında ikinci bir adayı seçemeyeceği gözlenen Milliyetçi Hareket Partisinde kimin bir sonraki seçime ön hazırlık ya da etiket için bu göreve talip olacağı belirsiz.