AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir’in Acıgöl  ilçesinde incelemelerde bulunarak, Belediye Başkanı Ercan Ertaş'tan ilçe ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ilk olarak, Acıgöl halkının daha temiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşabilmesi için, Acıgöl Belediyesi tarafından yürütülen sondaj suyu çalışmalarını yerinde inceledi.

Milletvekili Açıkgöz, daha sonra Acıgöl mesire yeri faaliyetleri ile Karapınar-Acıgöl arası dere ıslahı çalışmalarını yerinde inceleyerek Başkan Ertaş'tan bilgiler aldı.

Ziyaretlerin ardından, www.fibhaber.com a açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Acıgöl Belediyemizin sondaj suyu çalışmalarından bereket ve toprağımıza can suyu fışkırıyor. Bugün yapılan Çalışmaları yerinde görme şansı bulduk.Ayrıca ilçe merkezinde Acıgöl mesire yeri faaliyetleri ile Karapınar-Acıgöl arası dere ıslahı çalışmalarında bizzat bulunduk. İnşallah 2023 Hedefindeki Acıgöl ilçemizi hep birlikte çok çalışarak dizayn edecek ve İlçe Başkanımızla, Belediye Başkanımızla, İl Genel Meclis üyelerimizle el ele vererek Gelişen Değişen ve Büyüyen bir Acıgöl için atılan temelleri birlikte imar edeceğiz.Acıgöl halkımız herşeyin en güzeline layık "dedi.  

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün Acıgöl ziyaretlerine AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş , İl Genel Meclis Üyeleri Musa Mutlu ve Abdüsselam Göltaş eşlik etti.