Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen Gençlik Merkezi Günleri programı, ATO Congresium'daki törenle başladı.

Açılışını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın yaptığı 81 il Gençlik Merkezlerinin katıldığı etkinliğe AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz de katılarak Nevşehir Gençlik Merkezine destek verdi...

Açıkgöz Nevşehir Gençlik Merkezi Standını Ziyaret Etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz Nevşehir Gençlik Merkezi Standını Ziyaret Etti. Açıkgöz, Gençlik Merkezi standının Nevşehir’e yakışır bir stant olduğunu emeği geçenlere teşekkür ediyoruz şeklinde konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili  Mustafa Açıkgöz, "Gençlik Merkezi Günleri kapsamında Nevşehir Gençlik Merkezleri standımızı ziyaretimizde, konuklarımıza Nevşehir'imizin güzelliklerini anlattık" dedi.

Açıkgöz açıklamasında; "Gençlerimizin mutlu ve güçlü yarınları için hep birlikte çalışıyoruz. Gençlerimiz kendilerini geliştirebilsin diye gençlik merkezlerimizi gençlerimizin hizmetine sunuyoruz. Güvenli, sistemli, düzenli spor ve kültür etkinliklerinin yapıldığı gençlik merkezlerimizde birçok sporcumuz ve sanatçımız yetişiyor. Geliniz hep birlikte bu imkanları değerlendirelim, gençlerimizi güvenle mutlu yarınlara hazırlayalım." dedi.


AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'le birlikte 81 ilden gelen 275 gençlik merkezi tarafından hazırlanan stantları gezdi.

Açıkgöz , Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt ile birlikte Gençlik Merkezi Günleri kapsamında kardeş şehrimiz Tokat standını da ziyaret ettiler.

Yöresel kıyafet, takı ve yiyeceklerin yanı sıra el işçiliğiyle hazırlanmış ürünlerin yer aldığı stantlar, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.


Ankara’daki ATO Congresium'da gerçekleştirilen Gençlik Merkezi Günlerinde stant açan Nevşehir Gençlik Merkezi, Nevşehir’in tanıtımına yönelik çalışmalarına devam ediyor.

81 ilden 275 Gençlik Merkezi'nin çalışmalarını sergilediği Gençlik Merkezi Günlerinde ziyaretçilerini ağırlayan Nevşehir standı, sergilediği bir birinden zengin içerikle ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.